Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιβίβαση στον Προαστιακό μόνο με εισιτήριο από το εκδοτήριο - Σε εφαρμογή από σήμερα το μέτρο

Επιβίβαση στον Προαστιακό μόνο με εισιτή...

Τσακωμούς κι εντάσεις φοβούνται οι ελεγκτές

Αλλάζουν από σήμερα τα δεδομένα στην έκδοση εισιτηρίων στον Προαστιακό της Πάτρας. Οι επιβάτες πλέον υποχρεούνται να αγοράζουν εισιτήρια από τους σταθμούς ή να εκδώσουν μηνιαίες κάρτες διαδρομής αφού θα σταματήσει η πληρωμή του ενός εισιτηρίου μέσα στο τρένο όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Στην Πάτρα υπάρχουν δυο μόνο ολοήμερα εκδοτήρια στην Αγίου Νικολάου και στο Ρίο, ενώ αυτό που υπάρχει στον Άγιο Ανδρέα λειτουργεί μόνο λίγες ώρες την ημέρα. Όποιος επιβάτης εντοπιστεί χωρίς εισιτήριο από τους ελεγκτές θα υποχρεώνεται στην πληρωμή προστίμου 10 ευρώ, συν το εισιτήριο που θα κόψει μέσα στο τρένο.

Οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θεωρούν ότι δεν μπορούν να επιβάλουν πρόστιμα σε επιβάτες που μπαίνουν στο τρένο από σημεία επιβίβασης χωρίς σταθμό έκδοσης εισιτηρίου και πως οι έριδες και οι τσακωμοί θα είναι σε καθημερινή βάση. Προτείνουν μάλιστα να μην εφαρμοστεί το μέτρο αν δεν υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων σε κάθε σταθμό του Προαστιακού, όπως συμβαίνει σε όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές πόλεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις