Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ημερίδα για την προσχολική αγωγή και πορεία στη Δ/νση Π.Ε. Αχαΐας

Πάτρα: Ημερίδα για την προσχολική αγωγή ...

Την Τρίτη 6 Μαρτίου

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας, τα Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών και τους φοιτητικούς Συλλόγους των Παιδαγωγικών Τμημάτων, διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση- Εξελίξεις και προοπτικές». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, ώρα 9.00 - 13.30  στο Ξενοδοχείο «Astir» (Δίπλα στο ΚΤΕΛ).

Σε σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής: "Μετά το τέλος της επιστημονικής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο και παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Π.Ε. Αχαΐας (Ερμού 70, Πάτρα), στην οποία καλούμε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς καθώς και τους φοιτητές να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά.

Διεκδικούμε :

•             Ενιαία δημόσια, δωρεάν, δεκατετράχρονη εκπαίδευση (ενιαίο δωδεκάχρονο, δημόσιο, δωρεάν, υποχρεωτικό σχολείο και δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση για όλα τα παιδιά 4 έως 6 στο δημόσιο Νηπιαγωγείο) .

•             Αυτοτελή λειτουργία των Παιδαγωγικών Τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής και διασφάλιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων τους.

•             Ακύρωση οποιασδήποτε προσπάθειας υπαγωγής των νηπιαγωγείων στους Δήμους.

Στην Ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν:

•             Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων καθώς και οι αιρετοί της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

•             Οι συνάδελφοί μας μέλη του Γενικού Συμβουλίου και των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

•             Ένας εκπαιδευτικός από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος Διδασκόντων. Έχει ζητηθεί ήδη γι’ αυτό σχετική άδεια από τον Περιφερειακό Διευθυντή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις