Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Πρώτο βραβείο σε κοκτέιλ στην έκθεση Horeca με λικέρ Περγαμόντο της Πατρινής ποτοποιίας Χάχαλης -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πρώτο βραβείο σε κοκτέιλ στην έκθεση Hor...

Δημιουργός και νικητής ο Κωνσταντίνος Ριστάνης από το Spitaki bar - Ιωάννινα

Το λικέρ Περγαμόντο «Κάστρο» αποτέλεσε βασικό συστατικό του cocktail “Nemesis” που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία «Ελληνικό Cocktail» των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Cocktail του Beer & Spirits Show 2018 που διοργάνωσε η Hellenic Barmen Association (13η έκθεση HORECA, στην Αθήνα). Δημιουργός και νικητής ο Κωνσταντίνος Ριστάνης (Spitaki bar - Ιωάννινα).

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα προϊόντα της Πατρινής ποτοποιίας Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης, τα οποία παράγονται αποκλειστικά από φυσικά εκχυλίσματα, αποτέλεσαν σταθερή αξία και πηγή έμπνευσης για τους διαγωνιζόμενους bartenders.

Το έργο των κριτών για την ανάδειξη των καλύτερων cocktails ήταν δύσκολο, καθώς όλες οι δημιουργίες ήταν αξιόλογες, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Ωστόσο, φέτος ξεχώρισε η συνταγή που περιείχε λικέρ Περγαμόντο Κάστρο, συστατικό άκρως ελληνικό, από τις καλύτερες ποικιλίες αχαϊκών περγαμόντων.

Αρωματικό, φρουτώδες, ελαφρώς πικρό, σίγουρα απολαυστικό, το λικέρ Περγαμόντο Κάστρο ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη γεύση του. Παράγεται από 100% φυσικά εκχυλίσματα φλούδας περγαμόντου με παραδοσιακό τρόπο και αποτελεί εγγύηση ποιότητας για κάθε συνταγή κοκτέιλ!

Για περισσότερες πληροφορίες στο σάιτ: www.tentoura.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life