Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ενημερωτικό περίπτερο της "Γέφυρας" του ΟΚΑΝΑ στην πλατεία Γεωργίου

Πάτρα: Ενημερωτικό περίπτερο της "Γ...

Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23/2/2018

Το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του ΟΚΑΝΑ λειτουργεί στην Πάτρα από το 1998 και είναι ένα πολυφασικό, στεγνό (δεν χορηγούνται υποκατάστατα) θεραπευτικό πρόγραμμα για άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και τις οικογένειές τους.

Το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών Γέφυρα στο πλαίσιο των δράσεων Αγωγής Κοινότητας προγραμματίζει, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση τα εξής:

•             Ενημερωτικό Περίπτερο με την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συλλόγου Οικογένειας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 και την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 από τις 10:30 έως τις 13:00 και από τις 17:30 έως τις 20:00.

•             Δουλειά στο Δρόμο - Street Work.

Την πλαισίωση του Ενημερωτικού Περιπτέρου θα αναλάβουν το Επιστημονικό – Θεραπευτικό Προσωπικό του Δικτύου, τα θεραπευόμενα μέλη της ομάδας Ενδυνάμωσης & Απεξάρτησης  και τα μέλη του Προγράμματος Οικογένειας (γονείς, αδέρφια-σύζυγοι). Την δράση Δουλειά στο Δρόμο - Street Work έχει αναλάβει να υλοποιήσει η ομάδα των μελών του Προγράμματος Κοινωνικής Επανένταξης και το Επιστημονικό – Θεραπευτικό προσωπικό του Δικτύου.

Στόχος  των δράσεων είναι η ενημέρωση των κατοίκων της πόλης για την λειτουργία του Δικτύου και η ευαισθητοποίηση – κινητοποίηση χρηστών και των οικογενειών τους, ώστε να προσεγγίσουν το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του ΟΚΑΝΑ.

*Η φωτ. είναι από παλαιότερη δράση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις