Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Έρχεται ο Δημήτρης Δημόπουλος στο θέατρο act

Πάτρα: Έρχεται ο Δημήτρης Δημόπουλος στο...

Θα παρουσιάσει στις 25/2 το "Ανθολόγιο – 20 χρόνια stand-up comedy"

Το θέατρο act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα, θα παρουσιάσει έναν από τους καλύτερους stand-up comedian, τον Δημήτρη Δημόπουλο.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος επιστρέφει στο θέατρο act για μια βραδιά γεμάτη γέλιο! Κλείνει 20 χρόνια στο σταντ-απ, μοιράζει όλα του τα κείμενα σε φακελάκια και δίνει στο κοινό την επιλογή να διαλέξει από αυτά, αφήνοντας στην τύχη τη ροή της παράστασης! Ένα «Ανθολόγιο» κειμένων από τα πρώτα του βήματα, τους δύο μονολόγους του (Αντί Διδακτορικού, Υπερπαραγωγή) και αναπάντεχα συμβάντα από τις παραστάσεις του. Για να μαθαίνουν οι νέοι και να μην ξεχνά ο ίδιος...

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε την καλλιτεχνική του σταδιοδρομία ως σταντ-απ κωμικός το 1996 στις «Νύχτες Κωμωδίας». Ως ηθοποιός και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την εταιρεία μουσικού θεάτρου Οι Όπερες των Ζητιάνων κα τη μεταγλώττιση.

Έχει γράψει το λιμπρέτο για τις όπερες «Το Λυκόφως των Χρεών», «ΑirRossini» και «Yasou Aida!» για το οποίο βραβεύτηκε με το Έπαινο «Κάρολος Κουν» 2012 Δραματουργίας Ελληνικού ;eργου από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών. Σκηνοθέτησε τα μουσικοθεατρικά δρώμενα «Kafka-Fragmente», «Das Schubert Diploma» και «Νυχτερινά Τραγούδια», την οπερέτα «Σατανερί» καθώς και τις θεατρικές παραστάσεις «Οι Ευνοούμενοι του Μίδα» και «Τσάικα!».

Ως μεταφραστής έχει εργαστεί στον υποτιτλισμό, τη μεταγλώττιση και την Εθνική Λυρική Σκηνή με τις μεταφράσεις του για τα έργα «Νυχτερίδα» και «Πιμπινόνε».

Γνωρίζει γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά και ρώσικα, είναι πτυχιούχος υποκριτικής (Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος), πτυχιούχος Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΙ Αθηνών) και απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών.

Θα εμφανιστεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 18.30, στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα).

Προπώληση: 8€, Ταμείο: 10€, Μειωμένο 8€

Ημέρες και ώρες προπώλησης: Τετάρτη-Σάββατο 19:30-22:00

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263.

Εκ των υποστηρικτών επικοινωνίας των παραστάσεων του act είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture