Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου κάνει το «Death Wish», με τον Μπρους Ουΐλις

Πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου κάνει το «Death ...

Θα το δούμε και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε

Η ταινία «Death Wish», με τον διάσημο σταρ Μπρους Ουΐλις αναμένεται να βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 8 Μαρτίου 2018 σε διανομή από την Odeon και στην Πάτρα θα την δούμε στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε όπου ήδη φιγουράρει το σχετικό πόστερ.

Πρόκειται για το καθηλωτικό ριμέικ του ομότιτλου επιτυχημένου φιλμ του 1974 όπου τότε έπαιζε ο Τσαρλς Μπρόνσον. Στη νέα ταινία «Death Wish» πρωταγωνιστεί ο μοναδικός Μπρους Ουΐλις, στον ρόλο του Δρ. Πολ Κέρσι που αφήνει στην άκρη τη χειρουργική ποδιά του και βγαίνει στους δρόμους διψασμένος για… εκδίκηση.

Του πήραν την οικογένεια, θα τους πάρει τη ζωή…

Στο καθηλωτικό ριμέικ του φιλμ του 1974, ο Μπρους Ουίλις έρχεται πιο σκληρός από ποτέ.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Δρ. Πολ Κέρσι (Μπρους Ουίλις) είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης και επιτυχημένος χειρουργός που βλέπει από απόσταση τη βία να εξαπλώνεται στην πόλη του. Μέχρι που η γυναίκα του (Ελίζαμπεθ Σου) και η νεαρή κόρη του (Καμίλα Μορόνε) βρίσκονται άγρια δολοφονημένες στο σπίτι τους στα προάστια. Με την αστυνομία να έχει προς εξιχνίαση δεκάδες ακόμα εγκλήματα, ο Πολ, διψασμένος για εκδίκηση, παίρνει τον νόμο στα χέρια του.

Όμως, καθώς οι δολοφονίες αυξάνονται στην πόλη, οι κάτοικοι και τα μίντια αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ο ανελέητος εκδικητής είναι ένας φύλακας άγγελος ή απλώς ο… Χάρος. Στοιχεία για την ταινία:

Σκηνοθεσία: Ιλάι Ροθ.

Το σενάριο υπογράφει ο Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Joe Carnahan.

Εκτός του Μπρους Ουίλις, στην περιπέτεια αυτή με στοιχεία θρίλερ, παίζουν και οι Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Ελίζαμπεθ Σου, Ντιν Νόρις και Κίμπερλι Ελίζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture