Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΥΝΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ-ΚΟΜΙΚ "BLACK PANTHER" ME 50.000 EIΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΔΥΝΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ-ΚΟΜΙΚ "...

Στις ΗΠΑ η ταινία πέτυχε το 5ο μεγαλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών

Μπορεί στην Πάτρα το περασμένο 4ήμερο να είχαμε το καρναβάλι και ως αποτέλεσμα, τα εισιτήρια να ήταν περιορισμένα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε (η 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Γούναρη δεν λειτούργησε καθόλου το σαββατοκύριακο 17 και 18/2) ωστόσο μία από τις νέες ταινίες, η περιπέτεια της Marvel “Black Panther” με μαύρους ηθοποιούς στους βασικούς ρόλους, με επικεφαλής τον Τσάντγουικ Μπόζμαν ξεκίνησε αρκετά καλά, με σχεδόν 50.000 θεατές πανελλαδικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Black Panther» σε σκηνοθεσία Ράιαν Κούγκλερ έκοψε 49.022 εισιτήρια μέσα στις 5 πρώτες μέρες προβολής του (έως και την Καθαρά Δευτέρα 19/2/2018), σε 114 αίθουσες σε πανελλαδικό κύκλωμα. Συνάμα η εντυπωσιακή ταινία έχει φτάσει ήδη τα 404 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις.

Το νέο φιλμ της Μάρβελ κόμικς κατάφερε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ να κάνει εισπράξεις πρώτου τετραημέρου (στη Βόρειο Αμερική ήταν το λεγόμενο President’s Day weekend) 235 εκατομμυρίων δολαρίων και μπήκε ήδη στην 12η θέση στην λίστα της Marvel με τα πιο επιτυχημένα φιλμ της.

Παράλληλα, έγινε η 5η ταινία που ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια δολάρια σε Αμερικανικό άνοιγμα ενώ κατέκτησε το τρίτο καλύτερο άνοιγμα τετραημέρου στην ιστορία, και έγινε & η ταινία με το 2ο καλύτερο σύνολο εισπράξεων στην ιστορία για ημέρα εκτός τριημέρου (τη Δευτέρα 19/2 η ταινία συγκέντρωσε 33,2 εκατομμύρια δολάρια, πίσω από τα 40,1 εκατομμύρια του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»).

H ταινία όπως προείπαμε, έχει φτάσει ήδη τα 404 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, μονάχα στις πρώτες 5 ημέρες προβολής της, καθιστώντας ιδιαίτερη αισιόδοξη την πορεία της, και εξόχως «βασιλική» την υποδοχή της, όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Feelgood.

Σύνοψη

Ο Black Panther της Marvel Studios ακολουθεί τον T'Challa (Chadwick Boseman), που μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά -και Black Panther- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη.

Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Black Panther, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να προστατέψει τον λαό του.

To φιλμ προβάλλεται και σε 3D.

Παίζουν και οι: Lupita Nyong'o, Michael B. Jordan, Angela Bassett, Martin Freeman, Forest Whitaker, κ.α.

*Οι δύο κάτω φωτ. είναι από την Ευρωπαική πρεμιέρα της ταινίας και μας εστάλησαν από την Feelgood.

To φιλμ "Black Panther" προβάλλεται και στην Πάτρα, στα Odeon Entertainment.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture