Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: «Η αγάπη χάθηκε στη σκόνη» σε διπλή παράσταση

Πάτρα: «Η αγάπη χάθηκε στη σκόνη» σε διπ...

Με την υποστήριξη του ΟΚΑΝΑ

Το Θεατρικό Σχήμα «ΑΛ-ΒΙΒΕΣ» παρουσιάζει, με την υποστήριξη του ΟΚΑΝΑ, το κοινωνικό έργο «Η αγάπη χάθηκε στη σκόνη» σε διπλή παράσταση, την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018, και ώρες 7μμ και 9.15μμ στις ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΧΝΗΣ, Μαιζώνος 271. Η συγκεκριμένη παραγωγή αποτελεί σύνθεση μονολόγων ελληνικού ρεπερτορίου με θέμα τα ναρκωτικά. Ο κύριος σκοπός των δυο αυτών παραστάσεων είναι η ενίσχυση του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»  όπου και θα προσφερθούν τα έσοδα των παραστάσεων.

Μια ιστορία. Δύο μονόλογοι. Δύο καταθέσεις. Δύο εξομολογήσεις. Τρεις και πολλές ακόμη ζωές. Που συναντιούνται στ’ αδιέξοδα της αποξένωσης…

Όλους και όλα τα συνδέει ένας νεαρός που έχει περάσει μέσα από τη δίνη των ναρκωτικών. Που δεν μπορεί να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του. Όλοι τους πρόσωπα αμήχανα. Που εκμυστηρεύονται. Μονολογούν. Γιατί αδυνατούν να ικανοποιήσουν τα χαμένα τους όνειρα. Που στοιχειώνουν.

Απλοί συνηθισμένοι άνθρωποι… Που ξεγυμνώνουν τις ψυχές τους. Μπροστά στο σπαρακτικό κατώφλι της απώλειας. Που καλούνται να αντικρίσουν κατάματα τα αναπάντητα ερωτήματα ενός ανακριτή. Που ψάχνουν απεγνωσμένα…

Το θεατρικό σχήμα «ΑΛ-ΒΙΒΕΣ» δημιουργήθηκε παραμόνο για τη συγκεκριμένη παραγωγή. Και οι τρείς ηθοποιοί ανήκουν στο Θ.Ε.Σ.Μα - Θεατρικό Εργαστήρι Σπερχειάδας – Μακρακώμης. Παίζουν: Βιβή Ζαφείρη, Βιβή Γκίκα και Αλέξανδρος Ντζούνας. Χορεύει η Ιφιγένεια Παπαθανάση.

Γενική Είσοδος: 7€

Πληροφορίες – Κρατήσεις: ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΧΝΗΣ,  Μαιζώνος 271, τηλ. 6906569578

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture