Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Καθαρή... Τρίτη" με βροχές που θα συνεχιστούν για ένα 24ωρο στα δυτικά...

"Καθαρή... Τρίτη" με βροχές πο...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Βροχερή Τρίτη, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με βάση το δελτίο επιδεινωσης του καιρού που εξέδωσε. Από χθες το βράδυ ξεκίνησε η αλλαγή του καιρού ενώ σήμερα τα φαινόμενα θα πλήττουν κατά διαστήματα το Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και πιθανόν τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο και την Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια). Ενώ βαθμιαία θα επηρεαστούν τα Δωδεκάνησα και πιθανόν οι Κυκλάδες, από το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η κεντρική Στερεά και η Θεσσαλία. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 600-700 μέτρα) και Ηπείρου και κεντρικής Στερεάς (από 700-800 μέτρα).

Την Τετάρτη, θα επηρεαστούν κατά διαστήματα το Ιόνιο, η δυτική και νότια Πελοπόννησος, η δυτικής Στερεά, η Ήπειρος, η Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια), τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και πιθανόν οι Κυκλάδες και η κεντρική Μακεδονία. Από το μεσημέρι τα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανόν η Θράκη και η Ανατολική Μακεδονία.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και νωρίς το πρωί και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 700-800 μέτρα) και της Ηπείρου και Κεντρικής Στερεάς (από 800 μέτρα).

Την Πέμπτη, τα έντονα φαινόμενα θα διατηρηθούν αρχικά στα παραπάνω περιοχές αλλά μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός αναμένεται να είναι βροχερός στην Πάτρα από σήμερα το απόγευμα και καθ΄΄ολη τη διάρκεια της Τρίτης.

Βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις