Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε καραντίνα πλοίο για μεταδοτικό νόσημα -Νεκρός ο μάγειρας - Σενάριο να "δέσει" στην Πάτρα

Σε καραντίνα πλοίο για μεταδοτικό νόσημα...

Δεν έχει ζητηθεί επίσημα μέχρι τώρα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας να έρθει το λιμάνι το πλοίο

Αναστάτωση έχει προκληθεί με πλοίο Κυπριακών συμφερόντων που μεταφέρει βωξίτες, από την Ραβέννα ή το Πρίντεζι της Ιταλίας. Το πλοίο προκάλεσε συναγερμό στις αρχές της Βοιωτίας. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το φορτίο, αλλά ίσως με σοβαρό μεταδοτικό νόσημα.

Ήδη στο πλοίο υπάρχει ένας νεκρός, ο 40χρονος μάγειρας. Επειδή σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, παρουσίασε συμπτώματα μεταδοτικού νοσήματος και ένα δεύτερο μέλος του πληρώματος, το πλοίο μπήκε σε καραντίνα ενώ βρισκόταν στον Κορινθιακό κόλπο και τώρα έχε μεταφερθεί στα Άσπρα Σπίτια.

Οι τοπικές αρχές ζήτησαν να πάει σε πιστοποιημένο λιμάνι, στον Πειραιά, στην Πάτρα ή στην Ιτέα, ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν να μην φύγει από τα χωρικά ύδατα της Βοιωτίας.

Το thebest.gr πληροφορείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας και τον Λιμενάρχη ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ζητηθεί να μεταφερθεί το πλοίο στον λιμένα Πατρών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, για το θάνατο του μάγειρα, δεν έχει αποκλειστεί για την ώρα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Έχει ζητηθεί ήδη η συνδρομή του ΚΕΕΛΠΝΟ για να διαπιστωθεί αν όντως, μέσα στο πλοίο υπάρχει μεταδοτικό νόσημα.

tvstar, ΣΚΑΪ newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις