Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι προσπάθειες της τροχαίας να κρατήσει τις θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ... ελεύθερες... ΦΩΤΟ

Οι προσπάθειες της τροχαίας να κρατήσει ...

Καθημερινή και συνεχής η προσπάθεια

Καθημερινές είναι οι προσπάθειες ανδρών της τροχαίας Πατρών να μένουν ελεύθερες οι θέσεις στάθμευσης που προορίζονται για τα οχήματα ατόμων  με ειδικές ανάγκες. Όπως επισημαίνει σε σχόλιό του το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες ο Γιώργος Μπαλάσης, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Αχαϊας:

Το ενδιαφέρον των συναδέλφων μου για τα ΑμεΑ είναι αδιαμφισβήτητο. Ζούμε σε μια πόλη που η ποιότητα ζωής στο κέντρο της είναι υποβαθμισμένη. Αυτό δυστυχώς είναι  επιλογή μας ως πολίτες και επιλογή των επίλογών μας βέβαια. Η Δημοτική Αστυνομία καταργήθηκε στην πόλη μας, η οποία έστω μέσω της Αστυνόμευσης και ιδιαίτερα των παράνομων σταθμεύσεων βοηθούσε σε μια καλύτερη εικόνα του ιστορικού κέντρου.

Η Αστυνομία της περιοχής μέσα από την λειψανδρία και την έλλειψη μέσων που την διακρίνει, προσπαθεί να ανταπεξέλθει. Και το αποτέλεσμα φαίνεται με μια βόλτα στην Πάτρα.

Ενώ βέβαια το κυκλοφοριακό πρόβλημα δεν έχει λυθεί, όλες, μα όλες οι θέσεις - χώροι στάθμευσης ατόμων με αναπηρία είναι κενές η καταλαμβάνονται από οχήματα αυτών των συνανθρώπων μας.

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν σε συνεχή σειρά, πρωί Σαββάτου ενώ είχαν ήδη ανοίξει τα εμπορικά καταστήματα.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις