Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Εύκολο απόγευμα για τον Προμηθέα και νίκη 69-58 επί του Πανιωνίου

Εύκολο απόγευμα για τον Προμηθέα και νίκ...
Μάτσας Ηλίας

Για την 16η αγωνιστική της Α1 Basket League

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Προμηθέας στο «Δ. Τόφαλος» για την 16η αγωνιστική της Α1 Basket League. Οι Πατρινοί επικράτησαν χωρίς να δυσκολευτούν του Πανιωνίου με 69-58.

Ο Προμηθέας είχε στον έλεγχο του το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και χωρίς στην ουσία να φορτσάρει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού πήρε μια εύκολη και συνάμα σημαντική ενόψει της συνέχειας, νίκη.

Πρωτοστάτες επιθετικά για τους νικητές ήταν οι Χολ και Φαγιέ με 13 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ την «μπαγκέτα» στα κρίσιμα σημεία κρατούσε και πάλι ο φύση και θέση ηγέτης του Προμηθέα, Νίκος Γκίκας.

Πολύ καλό κλίμα που θύμιζε καρναβάλι, στη μέρα των ερωτευμένων κυριάρχησε στο «Δ. Τόφαλος» και σήμερα με 1.500 φιλάθλους το μπάσκετ να βρίσκονται στο γήπεδο.

Ο Προμηθέας συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του εδραιώνεται στην τετράδα και θέλει να εκμεταλλευτεί την επερχόμενη διακοπή, για τον τελικό του Κυπέλλου, ώστε να είναι δυνατός στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 35-26, 51-40, 69-58

Προμηθέας (Γιατράς): Χολ 13 (2), Σαλούστρος 9 (1), Φαγιέ 14 (2), Μιλόσεβιτς 9, Ελις 5, Γκίκας 12 (2), Δημάκος, Τουτζιαράκης 3, Μάρι 2, Γερομιχαλός, Σκούφης, Μαντζούκας 2.

Πανιώνιος (Ζιάγκος): Σακελλαρίου 12 (1), Μακ Νίλι 2, Νταλό 8, Τσούπκοβιτς 4, Σαρικόπουλος 13, Κουακου Μενσά 4, Κράβιτς 4, Δίπλαρος 9, Καμπερίδης, Ραλλάτος 2, Καρακεχαγιάς.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports