Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Έλενα Παπαρίζου έρχεται απόψε στην Πάτρα για το κορυφαίο πάρτυ του καρναβαλιού και μιλάει στο thebest.gr

H Έλενα Παπαρίζου έρχεται απόψε στην Πάτ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το Σάββατο στο Royal

Την Έλενα Παπαρίζου επεφύλασσε ο χώρος του Royal για το τελευταίο Σάββατο του Καρναβαλιού, αμέσως μετά την παρέλαση. Λαμπερή, με μία μοναδική σκηνική παρουσία κι ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγαλύτερες της επιτυχίες έρχεται να απογειώσει το κοινό της!

Τελευταίο Σάββατο του Καρναβαλιού, παρτάρουμε στο Royal …με Έλενα Παπαρίζου live!

Άλλωστε κρατάει τα σκήπτρα της ποπ-λαικής εγχώριας σκηνής εδώ και χρόνια έχοντας κερδίσει την αγάπη του κόσμου και με τη ζεστασιά και την αμεσότητα του χαρακτήρα της.

H πιο «τρανταχτή» καλλιτεχνική άφιξη στο Πατρινό Καρναβάλι 2018 μας οδηγεί στο Royal της Ακτής Δυμαίων: Η κοσμαγάπητη Ελενα Παπαρίζου, πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια και εκρηκτική performer, θριαμβεύτρια της Γιουροβίζιον του 2005 και λατρεμένη κριτής του The Voice, μας δίνει ραντεβού στις 17 Φεβρουαρίου.
Από τους πιο πολυβραβευμένους ελληνες καλλιτέχνες με τραγούδια που κάνουν θραύση στο YouTube (με εκατομμύρια θεάσεις περισσότερες από κάθε άλλου), η Ελενα Παπαρίζου κρατάει τα σκήπτρα της ποπ-λαικής εγχώριας σκηνής εδώ και χρόνια. Κόρη ελλήνων μεταναστών στη Σουηδία έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και με τη ζεστασιά και την αμεσότητα του χαρακτήρα της. Όπως μάθαμε, θα πρωτοστατήσει σε ένα ιδιαίτερο live party στο Royal λίγο μετά τη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του τελευταίου σαββατόβραδου του Πατρινού Καρναβαλιού πλαισιωμένη από γνωστούς djs. Εννοείται θα μας τραγουδήσει το τελευταίο της χιτ «Αν με δεις να κλαίω» (που ξεσηκώνει τη νεολαία) αλλά και τα παλιότερα κομμάτια της «Αναπάντητες κλήσεις», «Ζιγκολό», «Τρελή καρδιά», «Κάτσε καλά», «My number one» αλλά και ξένες επιτυχίες.

Η ερμηνεύτρια και εκρηκτική performer, θριαμβεύτρια της Γιουροβίζιον του 2005 και λατρεμένη κριτής του The Voice μίλησε στο thebest.gr για τη ζωή της, την καριέρα της, τις συνεργασίες και πολλά άλλα.

ΤΟ ROYAL ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ!

 

 

To Σάββατο του καρναβαλιού θα βρεθείς στην Πάτρα για μία live εμφάνιση … Πώς πήρες την απόφαση;

Δεν έχω βρεθεί ποτέ στο Καρναβάλι της Πάτρας. Είναι η πρώτη φορά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γι’ αυτό.

Τι ακούσουμε από εσένα;

Θα ξεκινήσουμε νωρίς με ένα πρόγραμμα από παλιά και καινούργια τραγούδια. Θα ακουστούν και κάποια remakes των τραγουδιών μου, κάποιες διασκευές. Θα ακούσουμε «Έλενα».

Άρα θα χρειαστούμε αρκετό χρόνο …

Θα είναι ένα πρόγραμμα δυόμιση ωρών περίπου… που ελπίζω να χαρούν και να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Royal.

Δε θα λείπουν και τα καινούργια σου τραγούδια από την τελευταία σου δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ουράνιο τόξο»…

Εννοείται, τραγούδια όπως το «Haide», το «Αν με δεις να κλαίω» αλλά και το νέο μου single «Έτσι Κι Έτσι» δε θα μπορούσαν να λείπουν από το πρόγραμμά μου.

Ο δίσκος μου «Ουράνιο Τόξο» ολοκληρώθηκε πριν δύο μήνες και κάτι, και έχει πολλές διαφορετικές πτυχές, ή καλύτερα «αποχρώσεις» της Έλενας. Θα ήθελα τώρα να κάνω  και μία περιοδεία, μέσα στο καλοκαίρι, για να παρουσιάσω αυτά τα νέα τραγούδια στον κόσμο. Μου αρέσουν παρά πολύ οι περιοδείες. Μου αρέσει να πηγαίνω στον κόσμο που θέλει να με ακούσει. Μου αρέσει να αλλάζω παραστάσεις, να βλέπω άλλα τοπία.

Σε αυτή τη νέα σου δουλειά εμπιστεύεσαι πάλι νέους ανθρώπους και δε φοβάσαι να δοκιμαστείς…

Όχι βέβαια. Αυτό δεν οφείλεται μόνο σε εμένα αλλά και στον παραγωγό μου, Γιάννη Δόξα. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια και πάντα ανακαλύπτει νέα ταλέντα. Όπως κάποτε ανακάλυψε τον Γιώργο Σαμπάνη. Το πρώτο του τραγούδι το έδωσε σε εμένα(σ.σ «Το φιλί της ζωής»). Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα έχει προοδεύσει εκτός από δημιουργός και ως καλλιτέχνης.

Γενικότερα αυτός ο τελευταίος δίσκος έχει πάρα πολλές συμμετοχές. Κρύβει και μία από τις σημαντικές στιγμές της ζωής μου, ένα ντουέτο με την Αλέκα Κανελλίδου.

Οι συνεργασίες με δημιουργούς, κλείνουν τον κύκλο τους; Για παράδειγμα με τον Γιώργο Σαμπάνη δεν έχεις συνεργαστεί ξανά εδώ και αρκετά χρόνια.

Κύκλους κάνουμε πάντα στη ζωή μας… και επιστρέφουμε. Όχι, δεν έτυχε. Πιστεύω όμως ότι στο μέλλον κάπως θα ξανασυναντηθούμε.

Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα μέσα από τόσα χρόνια σε αυτό το χώρο;

Καταρχήν, έχει αλλάξει ολόκληρη η δισκογραφία. Θυμάμαι ότι κάποτε μπορεί να πωλούσαμε και 200.000 δίσκους. Αυτό δε συμβαίνει σήμερα όπου τα πράγματα είναι περισσότερο digital. Αυτή είναι μία τεράστια αλλαγή. Όμως ο τρόπος που προωθείς τα τραγούδια σου μένει ίδιος. Έχουν προστεθεί βέβαια τα socialmedia.

Η μεγαλύτερη σου αγωνία σε σχέση με τη δουλειά σου;

Να βελτιώνομαι, να συνεχίσω να αρέσω στον κόσμο, να συνεχίσουν να με αγαπάνε, όσοι με αγαπάνε, γιατί τους αγαπάω κι εγώ. Είναι σαν επιβράβευση. Αυτό είναι η δουλειά μας. Γι αυτό προσπαθούμε να έχουμε εξέλιξη να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα, πάντα προς το καλό. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να κάνουμε και λάθος επιλογές στη ζωή μας. Θα γίνει κι αυτό.

Τα δικά σου λάθη;

Δε θέλω να στέκομαι στο ότι έχω κάνει λάθη. Θέλω να πω ότι χαίρομαι για όλα τα πράγματα που έχω ζήσει μέχρι στιγμής. Με έχουν εμπιστευτεί τόσοι άνθρωποι, μου έχουν δώσει τα τραγούδια τους, την υποστήριξη τους. Αυτά θέλω να κρατάω.

«Θυσίες». Έχεις κάνει για την επαγγελματική ζωή;

Τη λέξη «θυσία» την θεωρώ «κακή». Είμαι της άποψης ότι στη ζωή κάνουμε επιλογές.

Ωριμάζοντας  επαγγελματικά σε είδαμε να δοκιμάζεις και κάτι άλλο μέσα από τη συμμετοχή σου στο TheVoice. Τι σου άφησε αυτή η εμπειρία;

Συνάντησα νέους ανθρώπους που έχουν όνειρα. Ας έχει τελειώσει και η δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού υπάρχει επαφή με αυτούς τους ανθρώπους. Όταν λοιπόν συναντάς έναν άνθρωπο που έχει όνειρα, τα μοιράζεσαι μαζί του, προσπαθείς να τον καθοδηγήσεις, να τον βοηθήσεις να τα πραγματοποιήσει όσο γίνεται. Προσπαθείς να τον στηρίξεις. Και αυτό είναι ωραίο.

Ότι και να κάνεις είσαι πάντα …η «κυρία Number 1»

Είναι κάτι που έχει στιγματίσει και τη ζωή μου  και την καριέρα μου. Είναι δύσκολο. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Δεν είναι άσχημο να λέει.. «είσαι το νούμερο 1» όμως πολλές φορές βγαίνει στην επιφάνεια η «ντροπαλούλα» Έλενα όταν το ακούω. Ήταν μία  από τις ωραίες και μεγάλες στιγμές που έζησε η χώρα μας, και θα ξαναπήγαινα.

Και κάποια στιγμή επέλεξες να ισορροπήσεις μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σου ζωής… Τα κατάφερες;

Νομίζω ότι τα έχω καταφέρει. Είμαι και ένας άνθρωπος που του αρέσει να κάνει διάλλειμα από τον εαυτό του. Είναι φορές που θέλω να είμαι μόνο η ‘Έλενα.

Και για το κοινό σου είσαι, πολλές φορές, απλά  η Έλενα. Συχνά σε αποκαλούν με το μικρό σου… Και ίσως γι αυτό τα μέσα ασχολούνται τόσο και με την προσωπική σου ζωή. Επειδή ξέρουν ότι το κοινό σου ενδιαφέρεται για την Έλενα… Πώς το αντιμετωπίζεις;

Δε διαβάζω τι γράφεται για εμένα. Η έννοια μου ο κόσμος να αγαπάει τα τραγούδια μου. Παλιότερα με έπαιρναν φίλοι, συγγενείς και μου έλεγαν τι γράφεται… Τους έλεγα από τότε μη μου λέτε. Δε θέλω να ξέρω γιατί την πραγματικότητα τη ξέρω μόνο εγώ. Έχω παρακαλέσει λοιπόν τους δικούς μου ανθρώπους να μη μου λένε τίποτα.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο να επιβεβαιώνεις και να διαψεύσεις πράγματα που γράφονται και λέγονται για σένα. Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι γι΄αυτά. Μια ζωή έχουμε.. είναι μικρή, ωραία  και πρέπει να προσπαθούμε να τη ζούμε χαρούμενα.

Πώς είναι η καθημερινότητα σου;

Στην καθημερινότητα μου πάντα υπάρχει η μουσική και από εκεί και πέρα μου αρέσει να είμαι με την οικογένεια μου, με τους φίλους μου… να τρώμε όλοι μαζί, να συζητάμε , να γελάμε!

Τι θέλεις για το μέλλον;

Θέλω να έχω την υγεία μου, να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, να τραγουδάω και να είμαι… ευτυχισμένη.

Έχουν αλλάξει τα θέλω σου στην ηλικία των 35 που είσαι;

Πριν λίγες μέρες έκλεισα τα 36. Ελπίζω ότι ωριμάζω ότι και βλέπω διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με το πώς τα έβλεπα όταν ήμουν 20 χρονών. Όταν είμαστε νεότεροι νομίζουμε ότι κάποια πράγματα είναι δεδομένα και η ζωή είναι «ή τώρα ή ποτέ». Όταν μεγαλώνεις δίνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου…

Βλέπω ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την ηλικία σου…

Δεν έχω πρόβλημα γιατί θεωρώ ότι ωριμάζω και όχι ότι μεγαλώνω. Καμιά φορά ακούω ανθρώπους που φτάνουν στα 30 και πανικοβάλλονται. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω. Τους λέω… «Η ζωή είναι καλύτερη τώρα»!

*Καρναβάλι 2018 στο Royal Theater, Παλαιό Πτωχοκομείο, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 και μισή το βράδυ

Πληροφορίες: 2610 310 120, www.royaltheater.gr

Διάθεση προσκλήσεων: Royal Theater, βιβλιοπωλείο Discover, Φάρος Εν Πάτραις, Queen

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight