Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρπαξαν τις κάρτες και πήγαν να αγοράσουν φαγητό...

Άρπαξαν τις κάρτες και πήγαν να αγοράσου...

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί τα ξημερώματα

Διέρρηξαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο 33χρονου στην Πάτρα, άρπαξαν δυο δερμάτινα μπουφάν, λίγα χρήματα και δυο κάρτες ανάληψης τραπεζών και πήγαν σε ταχυφαγείο για να αγοράσουν φαγητό.

Οι δυο αλλοδαποί, ένας 23χρονος Αλγερινός και ένας 34χρονος Λίβυος συνελήφθησαν τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης και τα κλεμμένα αντικείμενα επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη τους. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι οι αλλοδαποί διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος Αλγερινός και ένας 34χρονος Λίβυος, διότι ενεργώντας από κοινού, λίγη  ώρα πριν, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο σταθμευμένο αυτοκίνητο 33χρονου ημεδαπού δύο δερμάτινα μπουφάν,  μικρό χρηματικό ποσό και δύο κάρτες ανάληψης τραπεζών.

Στη συνέχεια, οι δράστες μετέβησαν σε κατάστημα πρόχειρου φαγητού, όπου προέβησαν σε αγορές προϊόντων μικρής χρηματικής αξίας, χρησιμοποιώντας την κλεμμένη τραπεζική κάρτα. Επισημαίνεται ότι τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων των δυο συλληφθέντων προέκυψε ότι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις