Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου διασκέδασε στο μαγαζί του Ρουβά- ΦΩΤΟ

Η εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου διασκέδασε στο...

Έδειχνε να το διασκεδάζει

Η Έλλη Κοκκίνου δεν σταματά τις βραδινές εξόδους και κάθε της εμφάνιση είναι απόλυτα σέξι. Η αγαπημένη τραγουδίστρια λατρεύει να βγαίνει με τους φίλους της και να περνά καλά και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Τον φετινό χειμώνα έχει επιλέξει να μην βρίσκεται σε κάποιο νυχτερινό σχήμα της Αθήνας, καθώς έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου της στον παιδικό σταθμό που διαθέτει με την μητέρα της και φυσικά στον μονάκριβο γιο της Αλέξανδρο.

Αυτή την φορά, το TLIFE συνάντησε την Έλλη Κοκκίνου να διασκεδάζει στο Estate με τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά καικυριολετικά τα «έσπασαν» στην πίστα μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Οι δυο τους χόρεψαν και τραγούδησαν ξεσηκώνοντας παράλληλα και τους θαμώνες του μαγαζιού.  Φαίνεται πως τους δυο τους, τους δένει μια δυνατή φιλία και οι καλύτερες αναμνήσεις από παλιότερη συνεργασία.

Η Έλλη, φορώντας ένα κοντό μαύρο φόρεμα και διχτυωτό καλσόν, έκλεψε τις εντυπώσεις και όχι άδικα. Η καθημερινή γυμναστική και η σωστή διατροφή, έχουν φοβερά αποτέλεσματα και το καλλίγραμμό κορμί της αποτελεί θέμα συζήτησης.

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά:


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight