Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα Πατρινά "Κακά Κορίτσια" κάνουν γκεστ μουσική εμφάνιση στο «Νότα Μία Βραδιάτικα», στον Alpha

Τα Πατρινά "Κακά Κορίτσια" κάν...

Αυτή την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στις 21.50

Πατρινό ενδιαφέρον θα έχει η ψυχαγωγική μουσική εκπομπή – παιχνίδι με παρουσιάστρια την λαμπερή ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη «Νότα Μία Βραδιάτικα» αυτή την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στις 21.50 στο κανάλι του Alpha. Όπως είδαμε στο διαφημιστικό τρέιλερ, στο δημοφιλές μουσικό τηλεπαιχνίδι που κάθε Παρασκευή βράδυ φιλοξενεί πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, θα κάνουν μία γκεστ εμφάνιση τα «Κακά Κορίτσια», το ποπ γκρουπ που ήταν πολύ γνωστό και αγαπητό στη νεολαία τη δεκαετία του ‘90.

Το Πατρινό ποπ γκρουπ «Κακά Κορίτσια» αποτελούν οι Ανθούλα Γιακουμέλου, Άντζελα Μαυρωτά και Μαρία Σταρένιου και είχε κάνει πανελλαδική επιτυχία με τραγούδια όπως «Γεια σου», «Ήρθες πάλι πίσω σαν το δολοφόνο», κ.α.

Τα τραγούδια τους με το ευχάριστα ελαφρύ ποπ χρώμα τους σε συνδυασμό με το νεανικό στυλ των τριών κοριτσιών, είχαν μεγάλη απήχηση στη νεολαία της εποχής. Το γκρουπ επανενώθηκε τα τελευταία χρόνια πραγματοποιώντας μάλιστα και live μουσικές εμφανίσεις όπως στο κλαμπ Gagarin 205 στην Αθήνα.

Θα τις δούμε λοιπόν να τραγουδούν αυτή την Παρασκευή στο «Νότα Μία βραδιάτικα».

*Σε αυτό το επεισόδιο που όπως προείπαμε, θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, στις 21.50, στο πλατό θα βρεθούν οι νέοι πρωταγωνιστές της αγαπημένης κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και πιο συγκεκριμένα η Άννα Κουτσαφτίκη, ο Σπύρος Τσεκούρας και η Μαρία Χάνου.

Η Άννα Κουτσαφτίκη κάνει την έκπληξη στην εκπομπή, ερμηνεύοντας την «Σκλάβα» μαγεύοντας το κοινό στο στούντιο! Ο δε Σπύρος Τσεκούρας έρχεται με μικρές προσδοκίες στον «στίβο μάχης» ελπίζοντας με τις κρυφές μουσικές του γνώσεις να ανατρέψει τα προγνωστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight