Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξάρτηση από το κινητό έχουν οι Έλληνες - Ούτε για ύπνο χωρίς το smartphone στο προσκεφάλι

Εξάρτηση από το κινητό έχουν οι Έλληνες ...

Τι δείχνει νέα έρευνα

Με το κινητό... αγκαλιά κοιμούνται οι περισσότεροι Ελληνες, αποκαλύπτει έρευνα για τη χρήση των smartphone στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, το 74% διαβάζει τα mail του, σερφάρει στα social media και στέλνει μηνύματα από το κινητό του, πριν πάει για ύπνο, σύμφωνα με την έρευνα της IPSOS για τη Huawei, ενώ για το 58% η πρώτη σκέψη μόλις ξυπνήσουν είναι να ελέγξουν το smartphone.

Για αυτό, το 53% των ερωτηθέντων παίρνουν το κινητό στο κρεβάτι, ενώ 1 στους 10 παραδέχθηκαν ότι... κοιμούνται με αυτό στα χέρια!

Η εξάρτηση δεν σταματά εκεί όμως. Το 37% παίρνει το κινητό στο μπάνιο, το 25% μάλιστα το έχει μαζί του ακόμη κι όταν κάνει μπάνιο, το 41% το έχει στην κουζίνα και το 18% στο παιδικό δωμάτιο.

Το 54% των Ελλήνων τσεκάρει το κινητό του αρκετές φορές κάθε ώρα, για ψυχαγωγία, μια ματιά στα social media, ενημέρωση ή για τις υπηρεσίες e-banking.

Ο μέσος Ελληνας χρησιμοποιεί το smartphone του για την ανταλλαγή μηνυμάτων σε ποσοστό 78%. Το 84% το θέλει για τη λήψη φωτογραφιών και το 79% για πρόσβαση στα social media. Το 44% παραδέχτηκε πως έχει το smartphone μαζί του για περισσότερες από 13 ώρες ημερησίως. Το 27% των ανθρώπων μάλιστα, το χρησιμοποιεί ενεργά για 3-4 ώρες.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις