Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Πατρέων: Ουδείς έχει ζητήσει άδεια για συλλαλητήριο - Βολιδοσκοπήσεις από μακεδονικές οργανώσεις

Δήμος Πατρέων: Ουδείς έχει ζητήσει άδεια...

Στάση αναμονής από την Εκκλησία

Μια νέα πρόσκληση για τη διεξαγωγή συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την πρόσκληση η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 4 Μαρτίου, ωστόσο η αφίσα που κυκλοφορεί δεν υπογράφεται από κάποιους διοργανωτές.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της δημοτικής Αρχής της Πάτρας Ανδρέα Αντωνόπουλος, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι ουδείς μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει γραπτώς ή και προφορικώς την πλατεία Γεωργίου για τη συγκέντρωση.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο άλλη πρόσκληση για συλλαλητήριο στην Πάτρα στις 25 Φεβρουαρίου, το οποίο ακυρώθηκε. Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωσή του είχε πάρει 22χρονος φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook, είχε γράψει ότι «για σημαντικούς λόγους διοργάνωσης όπως και ασφαλείας, θα ήταν σαφώς καλύτερο να το αναλάβουν κάποιοι "ισχυρότεροι" οργανισμοί ή φορείς, όταν και αν το κρίνουν να το κάνουν».

Πάντως, πληροφορίες του thebest.gr, αναφέρουν ότι οργανώσεις Μακεδόνων βολιδοσκοπούν τη διεξαγωγή συγκέντρωσης για το ονοματολογικό της πΓΔΜ στην Πάτρα και οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα.

Στάση αναμονής τηρεί και η τοπική Εκκλησία, η οποία ακόμη δεν έχει αναλάβει κάποια πρωτοβουλία στην κατεύθυνση διοργάνωσης συλλαλητηρίου. Υπενθυμίζεται πάντως, ότι στο συλλαλητήριο των Αθηνών συμμετείχε ο Επίσκοπος Κερνίτσης Χρύσανθος από την Μητρόπολη της Πάτρας, γεγονός που κάνει βέβαιη τη συμμετοχή της τοπικής εκκλησίας.

Δείτε τη δήλωση του Ανδρέα Αντωνόπουλου στον δημοσιογράφο του thebest.gr Γιάννη Πομώνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις