Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Και φέτος οργανώνεται "χαλάστρα" για τα ερωτευμένα ζευγαράκια!

Πάτρα: Και φέτος οργανώνεται "χαλάσ...

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Και φέτος σχεδιάζεται «χαλάστρα» για τα ερωτευμένα ζευγαράκια που την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα περάσουν από το κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα από την πλατεία Γεωργίου. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος η «χαλάστρα» οργανώθηκε μέσω event στο facebook.

Να σημειώσουμε ότι αυτό θα συμβεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Πάτρα:Έκαναν...χαλάστρα στα ερωτευμένα ζευγάρια-Τι έπαθαν όσοι ερωτευμένοι πέρασαν από την πλ. Γεωργίου του Αγίου Βαλεντίνου-ΦΩΤΟ

*Δείτε το event εδώ.

Το ραντεβού και πέρσι δόθηκε στην πλατεία Γεωργίου, στα σκαλιά του δημοτικού θεάτρου Απόλλων και οι συμμετέχοντες είχαν εξοπλιστεί όπως οι ίδιοι άλλωστε είχαν  ενημέρωσαν μέσω του facebook με πλαστικά σφυριά και άλλα απαραίτητα… είδη για τη χαλάστρα.

Τα κορίτσια που βρίσκονταν πίσω από το event είχαν συστηθεί με κείμενό τους στο yang.gr:

“Όπως συνήθως, οι μεγαλύτερες ιδέες γεννιούνται σε στιγμές απόλυτης βαρεμάρας (ή στο χ....ο, ρε αδερφέ). Έτσι και για το event «Χαλάστρα στα ερωτευμένα ζευγαράκια» το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα βράδυ Σαββάτου, πέρσι 14/2, σε μια υπόγα με το αλκοόλ να ρέει. Τότε αποφασίστηκε η δημιουργία της «Χαλάστρας».

Είμαστε 3 κοπέλες που το τρολ και ο αυτοσαρκασμός είναι κάτι σαν τρόπος ζωής για εμάς. Η μία φημίζεται για τις επιδόσεις της στις τούμπες (δεν σε σώνει τίποτα) και για τα ελληνικά που μόνο αυτή καταλαβαίνει. Η δεύτερη θα μπορούσε άνετα να ήταν παιδί του Παπακωνσταντίνου και του Πινόκιο, καθώς καρφώνει κεφτέδες με τη μύτη της (μην πλησιάζετε). Η τελευταία και η κεφαλή αυτής της εκδήλωσης, είναι ο τραμπούκος, αλκοολικός με ιδιαίτερες διακρίσεις για τις καταπληκτικές χορευτικές ικανότητες που διαθέτει (επίσης μακριά).

Επειδή, λοιπόν, είμαστε καθυστερημένα, δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύουμε στον έρωτα. Απλά δεν δεχόμαστε μια εμπορική γιορτή για να τον δοξάσουμε. ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, γιατί το ειπε η Dal. Λίγοι είναι αυτοί που το καταλαβαίνουν, οπότε έρχεται η «Χαλάστρα», για να το αποδείξει. Οι «χαλάστρες» δεν είναι απλά άτομα που θέλουν να χαλάσουν την ημέρα των ερωτευμένων από κόμπλεξ, από ζήλια ή επειδή πληγώθηκαν. Οι «χαλάστρες» ξέρουν πολύ καλά τι θα πει έρωτας, οπότε και αντιδρούν στο μήνυμα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς καταστρέφει τη μοναδικότητά του.

Αν θεωρείτε έρωτα τα δώρα, τα στολίδια και τις αγάπες για αυτή μόνο τη μέρα, τότε γιορτάστε τον σήμερα. Μπορεί να γλιτώσετε από τη «σπιτική παντόφλα» του συντρόφου σας, αλλά από τους «χαλάστρες» ποτέ!

Happy Valentine’s Day! <3

Τip!: Μακριά από την πλατεία Γεωργίου, είναι αδιάλλακτοι.

*Γράφουν οι Φλώρα Δαλιέτου, Κατερίνα Αποστόλου και Αφροδίτη Κοκορίνου”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight