Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Έπεσε η αυλαία του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Έπεσε η αυλαία του Παιχνιδιού του Κρυμμέ...

Με την παράδοση της σακούλας

Έπεσε η αυλαία του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που φέτος πρόσφερε συναρπαστικές εκπλήξεις και πολλά απρόποτα στους κυνηγούς κατά τη διάρκεια μιας πολυήμερης διαδικασίας με δοκιμασίες, αναζήτηση, γρίφους, παιχνίδια, φάσεις πλατείας και θεαμάτων, εικαστικές δημιουργίες, φέρτε, ασταμάτητο ψάξιμο θεμάτων και βέβαια την εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού. Τα πληρώματα από τις 19.00 έως τις 21.00 κατέθεσαν την σακούλα-σεντούκι τους με τις απαντήσεις και τα θέματα που τους είχαν ζητηθεί.

Ήταν μια διασκεδαστικό παιχνίδι με μπόλικη περιπέτεια που απαίτησε από τους κυνηγούς φαντασία, ευρηματικότητα, σβελτάδα, επιδεξιότητες, καλλιτεχνική φλέβα, έμπνευση, γνώση, γερές δόσεις χιούμορ, μα πάνω από όλα γνήσια καρναβαλική διάθεση.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η τελική γενική βαθμολογία, ενώ μια ακόμα ικανή γεύση 53ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού θα πάρουμε με «Τα Καλύτερά μας», που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην πλατεία Γεωργίου Α΄. Σε μια λαμπρή και εορταστική βραδιά λίγο πριν εμφανιστούν τα φωταγωγημένα άρματα του Πατρινού Kαρναβαλιού 2018, θα παρουσιαστούν τα καλύτερα θεάματα (σάτιρα ή παντομίμα ή χορευτικό), που προέκυψαν από την βαθμολόγηση της Κριτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού στα θεάματα της προκριματικής φάσης, που έγινε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στην «Αίγλη» στη Veso Mare.

Τα βραβεία του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού θα απονεμηθούν μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 19.00 στην «Αίγλη» στη Veso Mare.

Χορηγός επικοινωνίας 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού: ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM.

Xορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2018: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Ελληνική Ραδιοφωνία Πρώτο Πρόγραμμα 91.6-105.8, ΕΡΤ Πάτρας, ΕΡΤ Πύργου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019