Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Γύρισαν… τον καιρό κάνοντας τα «μαγικά» τους χιλιάδες μικροί καρναβαλιστές της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ

Γύρισαν… τον καιρό κάνοντας τα «μαγικά» ...

Ξεχύθηκε το ποτάμι της χαράς

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν τους χιλιάδες μικρούς καρναβαλιστές, οι οποίοι παρήλασαν σήμερα στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Παρά το γεγονός ότι καθ΄ όλη την διάρκεια της παρέλασης τα σύννεφα στον ουρανό της Πάτρας «απειλούσαν» με βροχή, οι μικροί καρναβαλιστές, έχοντας ως σύμμαχο την χαρά και το κέφι, σκόρπισαν ελπίδα και χαμόγελα.

Για μία ακόμη χρονιά οι ομάδες των παιδιών είχαν καλαίσθητες και πολύχρωμες σχολές, που ήσαν σχεδιασμένες με φαντασία και ευρηματικότητα. Παράλληλα με τους μικρούς καρναβαλιστές, την παρέλαση χάρηκαν και οι ενήλικοι συνοδοί τους, όπως και οι θεατές που βρίσκονταν στα πεζοδρόμια.

Νωρίτερα

13:10 Ολοκληρώθηκε με σοκολατοπόλεμο η μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών. Τελικά ο καιρός "κράτησε" όσο έπρεπε και τα παιδιά με τους συνοδούς τους ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μεταφέροντας μήνυμα χαράς κι αισιοδοξίας.

Πλέον την σκυτάλη παίρνουν οι μεγάλοι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ η παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού των Μικρών- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο καιρός υποκλίθηκε στους μικρούς καρναβαλιστές της Πάτρας - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της παρέλασης

12:18 Πριν λίγο αναχώρησαν από την πλατεία Ομονοίας και οι τελευταίοι καρναβαλιστές.

 

11:20 Ξεκίνησε η παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών.

 

11:15 Αυξήθηκε κατά πολύ ο αριθμός των συγκεντρωμένων καρναβαλιστών στην πλατεία Ομονοίας της Πάτρας. Σύμφωνα με την Αστυνομίας προσεγγίζουν τις 4.000.

 

10:57 Οι συγκεντρωμένοι μικροί καρναβαλιστές οι συνοδοί τους και η δημοτική Αρχή από κοινού αποφάσισαν να γίνει κανονικά η παρέλαση. Το ανακοίνωσε επισήμως πριν λίγο ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού.

Η έναρξη αναμένεται στις 11:15.

Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Πάτρας.

 

10:46 Κανονικά φαίνεται πως θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών παρά την βροχή που πέφτει στην Πάτρα.

 

 

20:35 Σε εξέλιξη οι συζητήσεις του Προέδρου του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Νίκου Χρυσοβιτσάνου με τα πληρώματα που έχουν προσέλθει για να συμμετάσχουν στην παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών. Στην πλατεία Ομονοίας αυτή την στιγμή, σύφμωνα με την Αστυνομία, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 500 άτομα.

 

10:25 Κλείνει αυτή την ώρα τους δρόμους όπου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών.

 

9:20 Αναστάτωση έχει προκαλέσει τόσο στους κόλπους των σχολείων που είχαν δηλώσει συμμετοχή όσο και της οργανωτικής επιτροπής του Καρναβαλιού της Πάτρας οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν από το πρωί σήμερα και οι οποίες δεν επιτρέπουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή της παρέλασης των Παιδιών. Ήδη όπως πληροφορείται το thebest.gr κάποιοι Παιδικοί Σταθμοί έχουν ενημερώσει ότι δεν θα συμμετάσχουν λόγω της βροχής.

Από την πλευρά της η δημοτική Αρχή τηρεί στάση αναμονής καθώς και οι προβλέψεις της ΕΜΥ είναι δυσοίωνες μέχρι τουλάχιστον και τις 14:00. Ο Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Νίκος Χρυσοβιτσάνος  μιλώντας στο thebest.gr εξηγεί ότι θα υπάρξει σε λίγο συνάντηση στην Ομόνοια, σημείο έναρξης της παρέλασης, με όλους όσοι τελικά συγκεντρωθούν κι εκεί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

"Δυστυχώς η ΕΜΥ δίνει βροχοπτώσεις μέχρι μετά το μεσημέρι. Θα μετρηθούμε και βλέπουμε τι θα κάνουμε", σημειώνει ο κ. Χρυσοβιτσάνος.

 

Τα παιδιά παίρνουν την σκυτάλη του Πατρινού Καρναβαλιού- Στις 11:00 η παρέλαση, καιρού επιτρέποντος – ΔΕΙΤΕ τη ΣΕΙΡΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019