Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πολλά τα like για τα μουσικά βίντεο του βιολοντσελίστα Αλέξανδρου Μποτίνη - Έχει μεγαλώσει στην Πάτρα

Πολλά τα like για τα μουσικά βίντεο του ...

Είναι γιος του Δημήτρη Μποτίνη και της Γκουλνόρ Μποτίνη

Ο Αλέξανδρος Μποτίνης, ένας ταλαντούχος μουσικός – βιολοντσελίστας, ο οποίος μεγάλωσε στην πόλη της Πάτρας (είναι ο γιος του Δημήτρη Μποτίνη διευθυντή παλιότερα της περίφημης ορχήστρας των Σολίστ της Πάτρας και της Γκουλνόρ Μποτίνη) έχει συνδυάσει μοναδικά και με πρωτότυπο τρόπο την μελωδία με τη δύναμη της εικόνας.

Ο Αλέξανδρος Μποτίνης εμπνεύστηκε από τις ομορφιές του τόπου και κατάφερε με το crazycello του, όπως το ονομάζει να διασκευάσει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια όπως το «Volare» ή το «Μήλο μου κόκκινο» και τα «Παιδιά του Πειραιά» του Μάνου Χατζιδάκι με το δικό του ύφος συνδυάζοντας τον ήχο του κλασικού μουσικού οργάνου με διαφορετικά μουσικά είδη.

Ο Αλέξανδρος Μποτίνης που έχει παίξει μέχρι και υποβρύχιο τσέλο, κάτω από το νερό, έχει γεννηθεί στη Μόσχα, με παππού από την Μηλιά Φωκίδας και γιαγιά από την Σαμαρίνα. Μεγάλωσε στην Πάτρα, όπου και ξεκίνησε να ασχολείται με το τσέλο ενώ κατόπιν συνέχισε τις σπουδές του, στην Γαλλία και τη Ρωσία. Τα τελευταία 6 χρόνια, ζει στην Αθήνα κάτω από την πανέμορφη Ακρόπολη. Από μικρό παιδί θυμάται τον εαυτό του να ασχολείται με την κλασική μουσική ενώ όπως γράφει το humanstories.gr, αισθάνεται τυχερός γιατί πάντα υπήρχε μουσική μέσα στο σπίτι. «Όλη η οικογένεια, είμαστε μουσικοί. Γονείς και αδέλφια», είπε με καμάρι.

Τα βιντεάκια του έχουν γίνει ανάρπαστα στα social media κερδίζοντας πολλά like.

O Αλέξανδρος Μποτίνης είναι και πατέρας δυο παιδιών και παρότι τρέχει από πρόβες με ορχήστρα, σε συναυλίες και συνεργασίες με πολλούς εξαίρετους μουσικούς, καταφέρνει στον ελεύθερο χρόνο του να φτιάχνει τα «τρελούτσικα» αυτά και πρωτότυπα βιντεάκια.

Όσο για την πιο αξέχαστη εμπειρία του ήταν όμως αυτή με τους Scorpions. «Όταν μετά από το MTV Unplluged στον Λυκαβηττό που συμμετείχα στο οκτέτο εγχόρδων, μας πήρανε για περιοδεία σε όλη τη Γερμανία! Δε θα ξεχάσω ποτέ την φιλικότητα τους η οποία σε συνδυασμό με τον απίστευτο επαγγελματισμό τους, έκανε τις συναυλίες τόσο ευχάριστες που φάνταζαν σαν όνειρο που δεν θέλεις να τελειώσει» είπε ο χαμηλών τόνων Αλέξανδρος Μποτίνης στο humanstories.gr.

http://www.humanstories.gr/crazycello-ke-sto-aperanto-galazio/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight