Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Πάμε για φινάλε του 53ο Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού

Πάτρα: Πάμε για  φινάλε του 53ο Παιχνιδι...

Με θέμα «Σε δουλειά… να βρισκόμαστε;»

Ένα γεμάτο τριήμερο για τα πληρώματα επιφυλάσσει στο φινάλε του το 53ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού με θέμα «Σε δουλειά… να βρισκόμαστε;». Ένα τριήμερο που συνδυάζει θέαμα, καλλιτεχνικές επιδόσεις και ανελέητο ψάξιμο και περιπέτεια.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 από την ΕΡΤ Πάτρας θα μεταδοθούν τα θέματα του Δημάρχου Πατρέων, του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και το πρώτο μέρος των θεμάτων της Ομάδας του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού (Σύνολο-Μέγιστη βαθμολογία: 400 βαθμοί) και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 θα μεταδοθεί επίσης από την ΕΡΤ Πάτρας το δεύτερο μέρος των θεμάτων της Ομάδας του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού (Σύνολο - Μέγιστη βαθμολογία: 440 βαθμοί).

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 11.00 στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθούν οι Εικαστικές Δημιουργίες των πληρωμάτων με τίτλο «Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει». Στις Εικαστικές Δημιουργίες θα υπάρξει κλιμακωτή βαθμολογία (τρεις κλίμακες βαθμολογίας: 50 βαθμοί ή 75 βαθμοί ή 100 βαθμοί). Μέγιστη βαθμολογία: 100 βαθμοί.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το Κυνήγι του 53ου Κρυμμένου Θησαυρού με σκοπό την εύρεσή του. Οι σχετικές οδηγίες για την εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού θα δοθούν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 17.00 από την ΕΡΤ Πάτρας. Βαθμολογία: 18 βαθμοί.

Επίσης την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου από τις 19.00 έως τις 21.00 τα πληρώματα θα παραδίδουν τη σακούλα τους από τις 19.00 μέχρι τις 20.00 στο Καρναβαλικό Γραφείο.

Η τελευταία επί σκηνής παράσταση του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού θα δοθεί με «Τα Καλύτερά μας» (θεάματα: σάτιρα ή παντομίμα ή χορευτικό, που θα έχουν διακριθεί από την προκριματική φάση των θεαμάτων των πληρωμάτων) την τελευταία Παρασκευή του Πατρινού Καρναβαλιού (16 Φεβρουαρίου) στις 18.00 στην εορταστική πλατεία Γεωργίου που λίγο αργότερα θα υποδέχεται τα φωταγωγημένα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019