Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Aπονομή Πτυχίων σε επιτυχόντες μαθητές από τον ξενόγλωσσο Οργανισμό “Κουτσαντώνη”

Aπονομή Πτυχίων σε επιτυχόντες μαθητές α...

Οι μαθητές κατάφεραν 100% επιτυχία στις εξετάσεις

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη τίμησαν και φέτος τους επιτυχόντες μαθητές της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη εκδήλωση απονομής πτυχίων. Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, μαθητές και γονείς γέμισαν την αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «Αστήρ», καμάρωσαν και χειροκρότησαν θερμά τους 168 επιτυχόντες μαθητές που πέτυχαν στις εξετάσεις των Πανεπιστημίων του εξωτερικού σε όλα τα επίπεδα, στην Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική και Ισπανική Γλώσσα.

Οι μαθητές κατάφεραν 100% επιτυχία στις εξετάσεις επιπέδου Lower και Proficiency του Πανεπιστημίου Cambridge, καθώς και σε επίπεδο Lower στα πτυχία PTE και ESB,  με πολύ καλές βαθμολογίες και διακρίσεις.

 

 

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναδεικνύουν για μια ακόμη χρονιά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη ως εγγύηση για πολλές επιτυχίες. Επί 53 χρόνια αποτελούν την πρώτη επιλογή για την ξενόγλωσση εκπαίδευση!

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Οργανισμού συγχαίρει για μία ακόμη φορά τους μαθητές του και τους εύχονται καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά