Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ARITHMITIRI: ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ …ΤΣΙΚΝΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, GRILL ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΓΑΣ

ARITHMITIRI: ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ολη μέρα θα «παίζει» με σουβλάκια και όχι μόνο

Δυναμικά στις επάλξεις της Τσικνοπέμπτης το αγαπημένο Arithmitiri της πλατείας Ολγας καθώς από νωρίς το πρωί θα σερβίρει σε επιχειρήσεις και συναθροίσεις του κέντρου αχνιστά σουβλάκια και μεζέδες της ημέρας μετά από παραγγελίες στο delivery menu, ενώ στο πολύχρωμο κιόσκι του δίπλα στο άγαλμα προμηνύεται μεγάλη κατανάλωση ψητών εδεσμάτων και μετά ξεσηκωτικό, νεανικό πάρτι σε συνεργασία με τη διπλανό «αδελφάκι» στέκι Marmelada.

Το Arithmitiri που με την «παιχνιδιάρικη» χαρούμενη αισθητική του αλλά και την νεωτεριστική προσέγγιση των grill πιάτων αποτελεί τη μεταμοντέρνα εκδοχή του παραδοσιακού σουβλατζίδικου, θα είναι βέβαια «all day» ανήμερα Τσινοπέμπτη «στο στοιχείο του» δίχως να χάσει τίποτα από την ποιότητα των υλικών του. Τα ολόφρεσκα σουβλάκια (χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι, λουκάνικο, κεμπάπ) θα συνοδεύονται από χειροποίητα τυροπιτάκια ή φλογέρες, διάφορες αραβικές και κυπριακές πίτες, μεγάλη γκάμα από σαλάτες με φοβερά dressings και βέβαια φρεσκοκομμένες πατάτες. Εννοείται πως γύρος, διάφορα ορεκτικά με φέτα, τζατζίκι, τυροκαυτερή, χαλούμι και άλλα πολλά είναι εδώ όσο κι αν γιορτή επιβάλλει πιο απλές επιλογές καθώς το γλέντι εξελίσσεται εν υπαίθρω. Tόλης Φωτεινάτος και Φώτης Παπαχαραλάμπους και όλο το team σας περιμένουν να απολαύσετε μαζί το πατροπαράδοτο τραπέζι της ημέρας.

*Οπως μαθαίνουμε, πολλές γνωστές παρέες της πόλης θα ανταποκριθούν στο κοινό Tsiknoparty με το Marmelada που περιλαμβάνει πέρα από σουβλάκια του Arithmitiri, ποτά, λουλουδοπόλεμο και τον dj Ponos! Δεν θα λείψουμε… εννοείται.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View