Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Διήμερη επιστημονική συνάντηση «HOT SPOTS στη Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία»

Διήμερη επιστημονική συνάντηση  «HOT SPO...

Στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών

Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πατρών, σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος & Πελοποννήσου διοργανώνουν τη διημερίδα «HOT SPOTS στη Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία», μια διήμερη συνάντηση επιστημονικού προβληματισμού, αναζήτησης κι ανταλλαγής απόψεων.

Η επιστημονική εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστήμιου Πατρών, στην Πάτρα και πρόκειται για μία σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με σημαντική επιτυχία.

Τα τελευταία χρόνια σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του πεπτικού συστήματος.

Η διημερίδα έχει στόχο την σφαιρική παρουσίαση των σύγχρονων εξελίξεων στον τομέα της γαστρεντερολογίας και ηπατολογίας. Ιδιαίτερη σημασία, δίνεται στη συζήτηση θεμάτων της καθημερινής κλινικής πρακτικής, τόσο στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, όσο και στην νοσοκομειακή περίθαλψη.

Διακεκριμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν τα νεότερα στοιχεία, ώστε να ενισχύσουν το επιστημονικό υπόβαθρο και τις ικανότητες επί του ασθενή. Τα θέματα θα αναπτυχθούν από 45 προσκεκλημένους ειδικούς από όλα τα Πανεπιστημιακά και Νοσοκομειακά Ιδρύματα της χώρας ενώ η συμμετοχή ιατρών που θα παρακολουθήσουν αναμένεται να ξεπεράσει τους 200.

Η επιστημονική εκδήλωση απευθύνεται όχι μόνο στους ιατρούς γαστρεντερολόγους αλλά και σε γιατρούς άλλων ειδικοτήτων με ενδιαφέρον στις παθήσεις του πεπτικού συστήματος.

H έναρξη του Επιστημονικού Προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου στις 18:00, ενώ η συμμετοχή στις εργασίες της διημερίδας, θα είναι δωρεάν. Με την ολοκλήρωση των εργασιών οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ

Η εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/173482883397793/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being