Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τι απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ζαχαροπλάστη της Ηλείας που τον ρώτησε τι διαφορετικό θα κάνει

Τι απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ζ...

Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στους δρόμους του χωριού και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες

Η Βάρδα Ηλείας ήταν ο πρώτος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την σημερινή του περιοδεία στο Νομό Ηλείας. Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στους δρόμους του χωριού και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Ένας κρεοπώλης του ζήτησε να κατανοήσει τα προβλήματα της κοινωνίας. «Γι' αυτό γυρνάμε όλη την Ελλάδα και συζητάμε με τους πολίτες. Έχουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο πιστεύουμε ότι θα το εγκρίνουν. Υπάρχει ελπίδα αλλά ελπίδα που στηρίζεται στην αλήθεια. Πήξαμε με τα παραμύθια», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

«Πρόεδρε θέλουμε να έρθετε και ως πρωθυπουργός», του είπε στη συνέχεια ο κρεοπώλης και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Τα "μπράβο" θα έχουν μεγαλύτερη σημασία όταν κάνουμε όσα έχουμε δεσμευτεί».

Στο χωριό Κουρτέσι επισκέφτηκε θερμοκήπιο όπου γίνεται καλλιέργεια καρπουζιών και άκουσε παράπονα των αγροτών για τη φορολογία. Παράπονα για την φορολογική πολιτική της κυβέρνησης άκουσε και από άλλους ιδιοκτήτες καταστημάτων στη Γαστούνη, την Ανδραβίδα και τα Λεχαινά.

«Τι διαφορετικό θα κάνετε εσείς;», τον ρώτησε ένας ζαχαροπλάστης. «Εγώ έχω πει ότι θα μειώσω τους φόρους και τον ΕΝΦΙΑ. Δεν είπα ότι θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος άκουσε και τις προτάσεις νέων σε καφέ της περιοχής. Απόψε στις 19.00 ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στον Πύργο, ενώ αύριο θα επισκεφτεί τη Μεσσηνία.

Διαβάστε επίσης:

Κ. Μητσοτάκης από Ηλεία - "Υπάρχει ελπίδα που στηρίζεται στην αλήθεια. Αρκετά με τα ψέματα" - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις