Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Πώς μπορείς να ξεχάσεις τον γιο σου;" - To παράπονο του πατέρα του 25χρονου πατρινού Δ. Κατσαντώνη - ΒΙΝΤΕΟ

"Πώς μπορείς να ξεχάσεις τον γιο σο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

"Δεν παραβρέθηκε κανείς ούτε στο δικαστήριο"

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε την κοινωνία της Πάτρας τον Μάρτιο του 2016. Σχεδόν δύο χρόνια μετά, ένα ακόμη δικαστήριο για εκείνο το εργατικό ατύχημα, αναβίωσε στο μυαλό του πατέρα του τις μνήμες των πρώτων στιγμών της συγκλονιστικής είδησης.

Ο τραγικός πατέρας Αντώνης  μας δείχνει το κινητό του τηλέφωνο και μια φωτογραφία του Δημήτρη. Πως μπορεί ένας πατέρας να ξεχάσει τον γιό του; Που έφυγε τόσο νωρίς; Που είχε τόσα όνειρα και ταλέντο να τα πετύχει;

Ο 25χρονος Δημήτρης Κατσαντώνης, ήταν γνωστός στους κύκλους της νεολαίας με το ψευδώνυμο SPM. Εκτός από τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, αναγκαζόταν να δουλεύει και ως υδραυλικός, μιας και η μουσική από μόνη της δεν μπορούσε να τον συντηρήσει, όπως συμβαίνει με χιλιάδες ταλαντούχους νέους.

Ο Δημήτρης είχε μόλις απολυθεί από τον στρατό. Στο συγκεκριμένο σημείο και στην περιοχή της Αγυιάς, είχε πάει για την εκτέλεση υδραυλικών εργασιών, ως μέλος συνεργείου.

Παρόντες ήταν τόσο ο μηχανικός του έργου όσο ο αδελφός του κι ένα ακόμη άτομο. Ο 25χρονος προσπάθησε με κομπρεσέρ να σπάσει τμήμα παταριού, το οποίο, όμως, έπεσε όλο μαζί και τον καταπλάκωσε.

Την περασμένη Πέμπτη είχε ορισθεί η εκδίκαση της υπόθεσης για το εργατικό ατύχημα. Όμως σύμφωνα με τον τραγικό πατέρα, κανείς δεν ήταν εκεί να τον στηρίξει. Ούτε από το εργατικό κέντρο της Πάτρας, ούτε από κάποιο συνδικάτο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις