Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Μπλόκο" και στην κάθοδο Τσίπρα σχεδιάζουν οι αγρότες της Αιγιάλειας -"Μαζεύουν κόσμο" και βγαίνουν στους δρόμους- ΗΧΗΤΙΚΟ

"Μπλόκο" και στην κάθοδο Τσίπρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο προγραμματισμός των κινητοποιήσεων

Οι αγρότες της Αιγιάλειας έχουν βγεί πόρτα πόρτα και ενημερώνουν αγρότες και παραγωγούς για τις προγραμματιζόμενες κινητοποιήσεις του συλλόγου. Στα σχέδιά τους εκτός των άλλων βρίσκονται καταλήψεις σε κομβικά σημεία όπως στα γραφεία του ΕΛΓΑ της Πάτρας και ακόμη δυναμικό συλαλλητήριο όταν έρθει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ο πρωθυπουργός για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΑΣΑ Γιάννης Μποδιώτης, επεσήμανε την αναγκαιότητα για κινητοποιήσεις, ωστόσο ανησυχεί για το κατά πόσο τα δεδομένα προβλήματα των μικρομεσαίων αγροτών θα τους βγάλουν στο δρόμο για να αντιδράσουν.

Σε πρώτη φάση οι αγρότες θα εναντιωθούν σε κάθε κίνηση πλειστηριασμού κατά της περιουσίας αγρότη μέλους τους.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και για τις νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών της Αιγιάλειας, που ξαναβγαίνουν απέναντι στην Κυβέρνηση. Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να ριχθούν στη μάχη, που ενδεχομένως φτάσει ακόμη και σε νέα οδικά μπλόκα, στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών.

Μετά τη συνεδρίαση της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου, αποφασίστηκε μια σειρά πρώτων αντιδράσεων. Πρόσφατα αντιπροσωπεία του συλλόγου μετέβη στη Λάρισα για να παραστεί, στην πανελλήνια συνεδρίαση της Επιτροπής Μπλόκων, θέτοντας και εκεί τα θέματα της περιοχής.

Δυναμικές αντιδράσεις δρομολογούνται για τα τέλη του μήνα, ενώ θα υπάρξουν περιοδείες σε αγροτικές περιοχές της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας, ώστε να ενημερωθούν οι παραγωγοί και να εκτιμηθεί το μέγεθος της συμμετοχής, που μπορεί να φθάσει ακόμα και ως το κλείσιμο δρόμων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις