Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 68): Ο Κούγιας «κατεβάζει» την παλιά Παναχαϊκή, το ίδιο θα κάνει κι ο Λουκόπουλος

Αποκλειστικό (Νο 68): Ο Κούγιας «κατεβάζ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Τρεις Παναχαϊκές στο νέο πρωτάθλημα

Δεν άρεσε σε πολλούς το επιτυχημένο εγχείρημα της Παναχαϊκής Συμμαχίας και το αγκάλιασμα που έτυχε από την Πάτρα, όπως παρουσιάζει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα το thebest..

Πρώτος απ’ όλους αντέδρασε ο Αλέξης Κούγιας, που δήλωσε απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που έτυχε στη Λάρισα «Δεν ξέρουν να εκτιμούν το έργο μου εδώ στη Λάρισα. Καμιά σχέση με την αγάπη του κόσμου στην Πάτρα. Η απόφασή μου να αφήσω την Λάρισα είναι οριστική. Θα επιστρέψω στην Πάτρα που με αγάπησε και την αγάπησα», δήλωσε βουρκωμένος ο Αλέξης Κούγιας.

Οπως έγινε γνωστό η Παναχαϊκή (του Αλέξη) θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, όμως επειδή προέκυψαν κενά στη Φούτμπολ Λιγκ, θα ανέβει απευθείας στην Β’ ήδη από την τρέχουσα χρονιά. οι εξελίξεις αυτές δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Αρη Λουκόπουλο, αφεντικό, ακόμα, της πρώτης ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Αφού μπορούν οι άλλοι, θα μπορέσω κι εγώ. Νομίζω πως δεν νοείται Ελληνικό Ποδόσφαιρο και ειδικά Β’ Εθνικής χωρίς την δικιά μου Παναχαϊκή που ανεβοκατέβαινε τις κατηγορίες πιο συχνά κι από ασανσέρ».

Η ΠΑΕ του Λουκόπουλου θα αγωνίζεται, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, στη Β’ Εθνική, εκεί δηλαδή όπου την αφήσαμε το 2000. Μάλιστα για διευκόλυνση των φιλάθλων η Παναχαϊκή 1891 θα είναι η Παναχαϊκή Α(λφα), η του Λουκόπουλου Παναχαϊκή Β’ (Εθνικής) και η του Αλέξη Παναχαϊκή Γ(άμα τα).


Δείτε περισσότερες trollιές:

Αποκλειστικό (Νο 67): Μα-σεντόνια η ονομασία που αποδέχτηκε η Ελλάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα