Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το "Μαγεμένο Δάσος" γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με ένα ξεχωριστό event για μικρούς και μεγάλους!

Το "Μαγεμένο Δάσος" γιορτάζει ...

Αυτό το Σάββατο στις 11.00, στον χώρο του στην οδό Βότση 37

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Μαγεμένο Δάσος" κλείνει ένα χρόνο ζωής και αυτό το Σάββατο διοργανώνει ένα ξεχωριστό event για να το γιορτάσει!

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο λειτουργίας, άπλωσε τις ρίζες του στο κέντρο της πόλης, όποου και βρίσκεται ο πανέμορφος χώρος του στην οδό Βότση 37.

Μιλώντας με τις υπεύθυνες λειτουργίας του "Μαγεμένου Δάσους", τη Γλυκερία Μπακούνη και τη Νικολέτα Χιώνη, μας ενημέρωσαν για την εκδήλωση του Σαββάτου, τονίζοντας πως "όσοι μας γνώρισαν αλλά και όσοι θέλετε να μας γνωρίσετε, σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο στις 11 στον χώρο μας με πολλές εκπλήξεις!".

Στον χώρο του "Μαγεμένου Δάσους" θα μας περιμένουν παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου, μπαλόνια αλλά και ο Τζακ με τη φασολιά του, να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους φίλους!

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 11.00

Παράσταση κουκλοθέατρου: 11.30

 

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ…

Το συνηθισμένο αστικό τοπίο περιορίζεται σε γκρίζα, άψυχα κτήρια, τσιμέντο και παντελή έλλειψη φαντασίας. Ωστόσο, ένας ολοκαίνουριος χώρος, ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και τα στερεότυπα του κέντρου της πόλης. Δέντρα, μαγικά μανιτάρια, λουλούδια και τεράστιες κολοκύθες περιβάλλουν το κάστρο του παραμυθιού και μας ταξιδεύουν στο μοναδικό μέρος που θα θέλαμε μικροί και μεγάλοι να βρισκόμαστε. Που αλλού; Στα παραμύθια.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Μαγεμένο Δάσος» δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή για τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών και να προάγει τη φαντασία και τις δεξιότητές τους σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς τους, μέσω δημιουργικών και διαθεματικών δραστηριοτήτων. Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων για τα παιδία τους, όπως χρωματοσυνθέσεις, χειροτεχνίες, αφήγηση- δραματοποίηση παραμυθιών, εμψύχωση κούκλας κουκλοθέατρου, παιχνίδια με τη μουσική κ.α. Όλες οι δραστηριότητες του κέντρου υπόσχονται να προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαράς και δημιουργίας στα παιδιά. Το κέντρο λαμβάνοντας υπ’ όψιν του τις καθημερινές αλλά και τις οικονομικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, παρέχει δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε καθημερινή βάση, με δυνατότητα επιλογής ωραρίου και φυσικά με χαμηλό αντίτιμο.

Ο χώρος στέγασης του κέντρου, είναι ειδικά σχεδιασμένος για να φιλοξενεί παιδιά μικτών ηλικιών, ακόμα και ταυτόχρονα. Επίσης, από την πρώτη κιόλας στιγμή προκαλεί το ενδιαφέρον και τα βλέμματα των μεγάλων αλλά και τη φαντασία των μικρών! Όταν μπαίνει κανείς στο «Μαγεμένο Δάσος», έρχεται αντιμέτωπος με ένα τοπίο διαφορετικό από το σύνηθες των χώρων για παιδιά. Κλείνει πίσω του την πόρτα της άχρωμης ρουτίνας του και μπαίνει σ’ ένα τόπο τόσο μαγικό, που αναρωτιέται αν ξεπρόβαλε από την πλευρά των αναμνήσεών του η γιαγιά παραμυθού και άρχισε να του διαβάζει εκείνες τις ιστορίες με τα κάστρα και τα μαγεμένα δέντρα, τις κολοκύθες και τα τεράστια μανιτάρια. Ένας χώρος τόσο μοναδικός και πρωτότυπος, που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στον απίθανο κόσμο των παραμυθιών.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για ακόμα παραπάνω, σας καλούμε να γνωρίσετε και μόνοι σας το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών «Μαγεμένο Δάσος». Με αγάπη για όλα τα παιδιά και σεβασμό προς τη σύγχρονη οικογένεια, προσφέρουμε ένα χώρο φτιαγμένο με πολύ μεράκι και κυρίως με όλες τις προδιαγραφές που το καθιστούν απόλυτα ασφαλή για τα παιδιά σας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τη δυνατότητα στους γονείς που αναζητούν πάντα το καλύτερο για τα παιδιά τους, να τους το παρέχουν και μάλιστα σε προσιτό κόστος. Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις τιμές θα μας βρείτε Δημ. Βότση 37, στο κέντρο της Πάτρας (πρώην ΚΕΠ) καθώς και στα τηλέφωνα 2610-242776, 6980078177 (Χιώνη Νικολέτα), 6972634241 (Μπακούνη Γλυκερία).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά