Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο Αγρίνιο από την Πέμπτη οι ταινίες "1968" και «Insidious -Παγιδευμένη Ψυχή : Το τελευταίο Κλειδί"

Στο Αγρίνιο από την Πέμπτη οι ταινίες &q...

Στον Δημοτικό κινηματογράφο "Άνεσις"

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Άνεσις” του Αγρινίου θα προβάλλει από την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 τις ταινίες «1968» του Τάσου Μπουλμέτη και «Παγιδευμένη Ψυχή : Το τελευταίο Κλειδί - Insidious : The last key» που ήδη έχει φτάσει τα 127 εκατομμύρια διεθνώς σε εισπράξεις.

Το φιλμ «1968» που αναμένεται και στην Πάτρα από την Πέμπτη, μας μεταφέρει πίσω στον θρυλικό αγώνα μπάσκετ της ΑΕΚ με την Σλάβια Πράγας που είχαν παρακολουθήσει ζωντανά στο Καλλιμάρμαρο στάδιο 80.000 θεατές. Μέσα σε μία λαμπερή νύχτα, ξετυλίγεται μια ιστορία εθνικής ανάτασης, με επίκεντρο το θρυλικό αγώνα στο Καλλιμάρμαρο που παρακολούθησε ολόκληρη η Ελλάδα από το ραδιόφωνο, και πάνω από 80.000 άνθρωποι από κοντά («σπάζοντας» το ρεκόρ Γκίνες ως η μεγαλύτερη συνάθροιση σε αγώνα μπάσκετ). Οι συγκινητικές και αστείες ιστορίες της ταινίας συνθέτουν έναν πολύχρωμο μικρόκοσμο, αλλά και τον καμβά μιας συγκλονιστικής εποχής, και μιας ολόκληρης χώρας.

Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης

Ηθοποιοί: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Γιώργος Μητσικώστας, Στέλιος Μάινας, Βασιλική Τρουφάκου, Γιάννης Βούρος, Ορφέας Αυγουστίδης, Θέμης Πάνου, Ταξιάρχης Χάνος, Αντώνης Αντωνίου, Ερρίκος Λίτσης, Θοδωρής Κατσαφάδος, Γιώργος Σουξές, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Αμερικάνος, Αλέξανδρος Μούκανος, Μαρία Αντουλινάκη, Γιώργος Βουρδαμής.

Στο φιλμ έχει ένα ρόλο και ο θρυλικός εκφωνητής του αγώνα, ο Πατρινός δημοσιογράφος Βασίλης Γεωργίου.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 19.30 μ.μ., καθημερινά.

Όσο για την προβολή των 21.30 θα παίζεται το θρίλερ «Παγιδευμένη Ψυχή : Το τελευταίο Κλειδί - Insidious : The last key».

Η βετεράνος Δρ. Elise Rainier (Lin Shaye) πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό, και ίσως το πιο τρομαχτικό κυνήγι φαντασμάτων της ζωής της. Η αποστολή της αποκτά βαρύνουσα σημασία, αφού η πηγή όλων των κακών προέρχεται από το ίδιο της το πατρικό σπίτι, όπου η ίδια έζησε τα πιο μαρτυρικά χρόνια της ζωής της. Ενώ τότε αποφάσισε να κρύψει τους φόβους της επιμελώς, και να μην τους αντιμετωπίσει ποτέ, τώρα καλείται να ξεκλειδώσει όλες τις πτυχές του σκοτεινού οικογενειακού δράματός της, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπη με τον υπέρτατο δαίμονα, αυτόν με το Πρόσωπο-Κλειδί. Είτε θα κερδίσει και όλα θα πάνε καλά είτε θα χάσει και θα βυθιστεί η ίδια, αλλά και πολλές άλλες ψυχές, στο απόλυτο σκοτάδι.

Σκηνοθεσία: Άνταμ Ρόμπιτελ

Ηθοποιοί: Λιν Σαγιέ, Άνγκους Σάμπσον, Γουάνελ, Κέιτλιν Τζέραρντ, Τζος Στιούαρτ.

Ακατάλληλη κάτω των 17 ετών.

*ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 6 ευρώ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

4 ευρώ  ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture