Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ; ΑΛΛΟΤΙΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ SUPERMODELS ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΣΤΟ DIOR SHOW ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ FRONT ROW ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ

ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ; ΑΛΛΟΤΙΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ SUPERMODE...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αλλαξες κι εσύ Κάμερον

H επίδειξη Dior Homme αναστάτωσε τη γαλλική μητρόπολη της μόδας στο πλαίσιο της ανδρικής Paris Fashion Week για τον επόμενο χειμώνα, καθώς ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Kris Van Assche ανέβασε στην πασαρέλα βετεράνους κούκλους των δεκαετιών ’80, ’90, 2000. Επιπλέον έσμιξαν front row οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Μπέλα Χαντίντ, Καρλ Λάγκερφελντ, Τζος Χάρτνετ, Future κ.α. Δείτε supermodels που έκαναν θραύση ενώ ήμασταν μικρά κοριτσάκια… (Σας έχουμε τις τωρινές και αλλοτινές φωτογραφίες τους, έτσι για να πειστείτε πως και οι επαγγελματίες ωραίοι μεγαλώνουν )

 

Πιο αναγνωρίσιμος ασυζητητί ο βρετανο-ιρανός καλλονός Cameron Alborizan που άφησε εποχή με τα μαγευτικά χείλη και τις «γωνίες» του προσώπου του. Καθιερώθηκε από τον Gaultier και το Versace, πόζαρε για καμπάνιες των Guess, Levi’s και έπαιξε σε βίντεο κλιπ της Madonna. Σήμερα ο 51χρονος τέως supermodel είναι θεραπευτής Ayuverda  και δάσκαλος της yoga.

Στη συνέχεια θαυμάστε τον 49χρονο Mark Vanderloo τον πανέμορφο Ολλανδό που μακροημέρευσε στο μόντελινγκ και συνδέθηκε με κομψές καμπάνιες της Boss αλλά και το γάμο του με την εκθαμβωτική συνάδελφό του Ester Canadas.

Με Dior ντύθηκε και ο υπέρκομψος βέλγος πρώην μανεκέν, νυν στυλίστας και σχεδιαστής πουκαμίσων Alain Gossuin. Ο 56χρονος style icon ζει μόνιμα στο Παρίσι.

Καταχειροκροτήθηκε και ο επίσης βέλγος γόης Arnaud Lemaire  που πλέον στα 42 του χρόνια είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής. Για μια δεκαετία ήταν ο κατάξανθος σύντροφος της γαλλίδας δημοσιογράφου της tv Kλερ Σαζάλ, είκοσι χρόνια μεγαλύτερής του.

Τέλος, είδαμε να παρελαύνει και ο 38χρονος βρετανός supermodel James Roussau πρώην αγόρι της διάσημης ηθοποιού Κέιτ Μόσγουορθ. Πάντα σαγηνευτικός έχει βλέψεις στο σινεμά.

 

FRONT ROW

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View