Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε επεισόδια με οργανωμένους οπαδούς

Πάτρα: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε επει...

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μικρής έκτασης επεισοδίων που σημειώθηκαν απόψε στο κέντρο της Πάτρας. Ειδικότερα, αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί στην οδό Γούναρη, προκειμένου να αποτρέψουν τη συνάντηση οπαδών δύο ποδοσφαιρικών ομάδων.

Κάποια στιγμή οπαδοί άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον των αστυνομικών, ενώ έπειτα από λίγο πέταξαν και ένα βεγγαλικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους οπαδούς από την οδό Γούναρη, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν σε ετοιμότητα.

Νωρίτερα

20.02: Αποκλιμακώνεται η ένταση στην οδό Γούναρη στην Πάτρα, καθώς οι οργανωμένοι φίλαθλοι φαίνεται να έχουν διαλυθεί. Ωστόσο δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στην Ομόνοια, στα Ψηλαλώνια, στην Τριών Ναυάρχων και στη Γούναρη, ώστε να αποτρέψουν τυχόν συνάντηση μεταξύ οργανωμένων οπαδών των ομάδων.

 

19.46: Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην οδό Γούναρη, στο ύψος της Κανακάρη, όπου οργανωμένοι οπαδοί κάνουν πορεία μετά τον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο «Τόφαλος». Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε μετά από ρίψη φωτοβολίδας από τους οργανωμένους.

Επί τόπου σπεύδει ασθενοφόρο. Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία.

 

19.41: Ανεβαίνουν τη Γούναρη αυτή την ώρα οι οργανωμένοι οπαδοί φωνάζοντας συνθήματα.  Τους ακολουθεί δύναμη της Αστυνομίας.

 

19.27: Έντονη είναι η παρουσία της Αστυνομίας στο κέντρο της Πάτρας, όπου αυτή την ώρα έφθασαν οι οργανωμένοι οπαδοί με τον προαστιακό. Υπάρχουν διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικοί, τόσο στην Τριών Συμμάχων, όσο και στη Γούναρη, οι οποίοι ακολουθούν κατά πόδας τους οπαδούς.

 

19.13: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό στο στάδιο «Τόφαλος» στην Πάτρα. Η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός, για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων μεταξύ των οργανωμένων οπαδών, καθώς νωρίτερα το μεσημέρι είχε επικρατήσει ένταση στο κέντρο της πόλης.

Οι οργανωμένοι θα μετακινηθούν με τον προαστικό με κατάληξη στον κεντρικό σταθμό. Όπως πληροφορείται το thebest.gr, επί ποδός βρίσκεται μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας, η οποία συνοδεύει τους οργανωμένους, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις