Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Αίγιο- ΒΙΝΤΕΟ

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Αίγιο- ΒΙΝΤΕΟ

Την περασμένη Τετάρτη οι ιερείς της Αιγιάλειας διένειμαν φυλλάδια στα διόδια

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το Αίγιο η κινητοποίηση που διοργάνωσε η Μητρόπολη Αιγιάλειας για την Μακεδονία. Δείτε τι συνέβη νωρίτερα στην πλατεία μπροστά από το Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η δημοσιογράφος Πέπυ Σπηλιωτοπούλου

*προηγούμενη ενημέρωση 9.20πμ

Συλλαλητήριο διοργανώνει στις 11 σήμερα το πρωί στην πλατεία του Μητροπολιτικού Ναού της Φανερωμένης στο Αίγιο η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας . Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχει η δημοτική  αρχή και τοπικοί φορείς. Οι ιερείς της Μητρόπολης με μπροστάρη τον κ.κ. Αμβρόσιο πραγματοποιησαν πορεία και την περασμένη Τετάρτη και διένειμαν φυλλάδια στα διόδια του Ελαιώνα.

 

Μεγάλη πορεία για την ονομασία των Σκοπίων διοργανώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί της Κυριακής, με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, να τελεί αρχιερατική θεία λειτουργία στον ιερό ναό του αγίου Δημητρίου κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία». Στις 2 το μεσημέρι στο Λευκο Πύργο οι διοργανωτές περιμένουν τουλάχιστον  500 τουριστικά λεωφορεία που έχουν ναυλωθεί για να  μεταφερθούν πολίτες από όλη την Ελλάδα στο συλλαλητήριο ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι θα δώσουν το παρών περίπου 30 χιλιάδες διαδηλωτές.

Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να δώσουν το παρών βουλευτές και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης. Από πλευράς αρχηγών, σίγουρα θα συμμετάσχει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα παρευρεθούν και ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ.  Από τους τοπικούς φορείς, σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις