Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των "Ταξιδευτών της Πρόζας"

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Πρωτοχρονιάτικ...

Η εκδήλωση έγινε την περασμένη Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Η θεατρική ομάδα των «Ταξιδιωτών της Πρόζας» έκοψε την περασμένη Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στον φιλόξενο χώρο του Τύπου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Η αίθουσα γέμισε από φίλους των Ταξιδευτών που στηρίζουν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Οι Ταξιδευτές της Πρόζας φέτος μπαίνουν στη 10η τους χρονιά έχοντας ανεβάσει μέχρι σήμερα 17 έργα και έχοντας δώσει 302 παραστάσεις δωρεάν.

Η χρονιά τούτη ανήκει στον Δημήτρη Ψαθά και στο έργο «Ένας βλάκας και μισός». Οι Ταξιδευτές της Πρόζας κόβοντας το κομμάτι τους μαζί με τις ευχές για το νέο έτος 2018, είπαν και από μία χαρακτηριστική ατάκα από το αγαπημένο αυτό κωμικό έργο.

Τέλος ένα υπέροχο λεύκωμα ήταν το δώρο στον τυχερό που βρήκε το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Οι Ταξιδευτές της Πρόζας ευχαριστούν την Ασπασία Παπαχρήστου από την «Γωνιά του Βιβλίου» για την παρουσία της στην εκδήλωση και την προσφορά του λευκώματος. Η πίτα ήταν από τα χέρια της Γεωργίας και της Αγγελικής Κουραχάνη (Φούρνος Κουραχάνη, Γερμανού 109).

Οι Ταξιδευτές ευχαρίστησαν και τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη που με τους συνεργάτες του αγκάλιασαν και στήριξαν την ομάδα, καθώς και την Ένωση Καλαβρυτινών Πάτρας. Στην εκδήλωση παρέστησαν και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών του Αγίου Βασιλείου και της λέσχης ανάγνωσης καθώς και η Αναστασία Παστουρματζή.

*Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε η Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου, από τα βασικά στελέχη των Ταξιδευτών της Πρόζας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight