Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το delicatessen ντοκιμαντέρ «City of Gold» θα προβληθεί στο Exile Room στην Αθήνα

Το delicatessen ντοκιμαντέρ «City of Gol...

Την Πέμπτη 25/1/2018 στις 21:00, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ

Οι λιχουδιές του τώρα αναμετριούνται με τις σπεσιαλιτέ του μέλλοντος, σε ένα μήνα γαστριμαργικών ντοκιμαντέρ που καταβροχθίζουν τα πάντα και δεν συνίσταται για άτομα με στομαχικές ευαισθησίες! Αυτό αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου για το delicatessen ντοκιμαντέρ με τίτλο «City of Gold» παραγωγής του 2015 που έχει προγραμματιστεί να προβληθεί την Πέμπτη 25/1/2018 στις 21:00 στο Exile Room, στην Αθήνα.

Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα ταινία σε σκηνοθεσία: Laura Gabbert.

Χώρα: ΗΠΑ.

Διάρκεια: 96 λεπτά.

Μια ερωτική επιστολή στη γαστρονομική κουλτούρα του Λος Άντζελες, το «City of Gold» φωνάζει ηχηρά – μέσα από το στόμα του βραβευμένου με Πούλιτζερ, «ρεστοκριτικού» Jonathan Gold – ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ τον τόπο σου αν δεν εξετάσεις τις διατροφικές συνήθειες των κατοίκων του! Κι αυτό συμπεριλαμβάνει κάθε είδους μετανάστη και την καντίνα του, ένα κίνημα που έχει αλλάξει ολοσχερώς το πρόσωπο του Λος Άντζελες.

Το πάθος του Γκολντ για καλό φαγητό τον φέρνει αντιμέτωπο με τις συμμορίες, τη βία και τη φτώχεια που κρύβεται πίσω από τη γυαλιστερή επιφάνεια της Πόλης των Αγγέλων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα μια αναβράζουσα πολυπολιτισμικότητα που δεν λέει να καταλαγιάσει. Το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα λιποθυμικά απολαυστικό ντοκιμαντέρ που αποδεικνύει περίτρανα ότι μόνο αν φας αυτό που τρώει ο διπλανός σου θα σταματήσεις να τον θεωρείς «ξένο».

Η προβολή του» City of Gold» σημειωτέον ότι πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος American Film Showcase.

Η ταινία θα προβληθεί στα αγγλικά με Ελληνικούς υπότιτλους, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

*Με έδρα την Αθήνα, το Exile Room είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός με εμμονή στο ντοκιμαντέρ. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι επικεφαλής του Exile Room, προσφέρουμε έμπνευση και εκπαίδευση σε σινεφίλ, επίδοξους και επαγγελματίες κινηματογραφιστές μέσα από προβολές, εργαστήρια, ομιλίες και ότι άλλο προκύψει.

Το Exile Room είναι στην Αθηνάς 12, 3ος όροφος, Μοναστηράκι (έναντι ΜΕΤΡΟ), Τηλ: 210-3223395, Fax: 210-3223396.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture