Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το σόου της Ελένης Λουκά στην κηδεία του Τζίμη Πανούση -ΒΙΝΤΕΟ

Το σόου της Ελένης Λουκά στην κηδεία του...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Φώναζε..."Στην Κόλαση θα καίγεται τώρα"

Το δικός της δικό της- γνωστό- σόου έκανε η Ελένη Λουκά στην κηδεία του Τζίμη Πανούση. Η κόντρα που είχαν οι δυοτους ήταν γνωστή ενώ ο σπουδαίοςκαλλιτέχνης είχε πει σε συνέντευξη του στην Έλλη Στάη(2006) ότι πρόκειται για ψυχοπαθολογική προσωπικότητα.

Στην κηδεία η Ελένη Λουκά φώναζε:«Ηθοποιοί και τραγουδιστές είναι τα όργανα του Διαβόλου. Ο Πανούσης ήταν του Σατανά, στην Κόλαση θα καίγεται τώρα. Ήταν του Σατανά, του Διαβόλου, ντροπή του...»,

Κάποια στιγμή παρενέβη μία γυναίκα η οποία  προσπάθησε να τη σταματήσει . Η Ελένη Λουκά δεν σταμάτησε και είπε και προς εκείνη: «Και εσείς ντροπή σας». Εκείνη της απάντησε:«Ούτε αυτό δεν σέβεσαι;». Όλο αυτό κράτησε περίπου ένα λεπτό, μέχρι τη στιγμή που ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί, οι οποίοι την απομάκρυναν από το νεκροταφείο.

 

Το δικός της δικό της- γνωστό- σόου έκανε η Ελένη Λουκά στην κηδεία του Τζίμη Πανούση.
«Ηθοποιοί και τραγουδιστές είναι τα όργανα του Διαβόλου. Ο Πανούσης ήταν του Σατανά, στην Κόλαση θα καίγεται τώρα. Ήταν του Σατανά, του Διαβόλου, ντροπή του...»,
Κάποια στιγμή παρενέβη μία γυναίκα η οποία  προσπάθησε να τη σταματήσει . Η Ελένη Λουκά δεν σταμάτησε και είπε και προς εκείνη: «Και εσείς ντροπή σας». Εκείνη της απάντησε:«Ούτε αυτό δεν σέβεσαι;», Όλο αυτό κράτησε περίπου ένα λεπτό, μέχρι τη στιγμή που ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί, οι οποίοι την απομάκρυναν από το νεκροταφείο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight