Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ευχαριστώ του Δημοτικού Κρήνης στον Γ. Κατσίποδο που ομόρφυνε το κτήριο-ΦΩΤΟ

Το ευχαριστώ του Δημοτικού Κρήνης στον Γ...

Ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Διευθύντριας

Η διεύθυνση και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Κρήνης ευχαρίστησαν τον Γιώργο Κατσίποδο για τις ζωγραφιές που μεταμόρφωσαν το χώρο του σχολείου. Ο Γ. Κατσίποδος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Διευθύντριας για τον καλλωπισμό του χώρου.

Το ευχαριστώ του σχολείου:

«Η Διευθύντρια, Ντάλτα Μαρία, η Προϊσταμένη, Βίκη Βαΐα, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κρήνης, ευχαριστούν θερμά τον κ. Κατσίποδο Γεώργιο για τις όμορφες ζωγραφιές που μεταμόρφωσαν τον χώρο του σχολείου και έδωσαν χαρά και ξενοιασιά σε όλα τα παιδιά.

Η Διευθύντρια δε, ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Κατσίποδο Γεώργιο για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή της. Η ευγενική αυτή χειρονομία αγάπης αποκτά διπλό νόημα και αξία, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία.

«Έρχεται» δε να αποδείξει ότι ο αλτρουισμός είναι τόσο σημαντικός, ιδιαίτερα στις μέρες μας, γιατί συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στη διατήρηση των ιδανικών και των αξιών.

Σας ευχαριστούμε κ. Γιώργο, να είστε καλά και να ομορφαίνετε την καθημερινότητά μας και να κάνετε τις παιδικές ψυχές χαρούμενες».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Καθαρίζουν τη Νερομάνα στην Κρήνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις