Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ηλιος με δόντια και ριπές δυνατών ανέμων το πρωί της Πέμπτης - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ηλιος με δόντια και ριπές δυνατών...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Τσουχτερό κρύο το πρωί της Πέμπτης και στην Πάτρα, με τον υδράργυρο στις 08.10 το πρωί να βρίσκεται στους 4 βαθμούς κελσίου, ωστόσο την αισθητή να είναι αρκετά χαμηλότερα. Οι άνεμοι τοπικά έφθαναν τα 5 μποφόρ ενώ στιγμιαίες ριπές ξεπερνούσαν τα 6 και 7 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην ΠΑΤΡΑ σήμερα Πέμπτη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με από το πρωί της Πέμπτης 18-01-2018

Για αύριο Παρασκευή 19/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις