Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΟΛΓΑ ΛΑΖΑΡΟΥ: ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

ΟΛΓΑ ΛΑΖΑΡΟΥ: ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΝΕΩΤΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αλλάζω κορμί τώρα!

Η άνοιξη και το καλοκαίρι καραδοκούν και ο καθρέφτης αντανακλά ανησυχητικά τα ανεπιθύμητα παχάκια, που χαλούν την εικόνα της σιλουέτας μας. Προλαβαίνουμε άραγε να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά; Η έμπειρη δερματολόγος και beauty expert Ολγα Λαζάρου που διατηρεί εδώ και 20 χρόνια ιατρείο στην καρδιά της Πάτρας, έχοντας αποκτήσει φανατικές οπαδούς, εξηγεί πως η συσσώρευση λίπους σε κάποια σημεία του σώματος σίγουρα ενοχλεί και συχνά δεν αντιμετωπίζεται μόνο με γυμναστική και σωστή διατροφή.

Ποιες είναι λοιπόν οι νεώτερες, δραστικότερες και πιο πολλά υποσχόμενες μέθοδοι αντιμετώπισης τοπικού πάχους;

  • ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ. Είναι η μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων μέσω παρατεταμένης (μία ώρα) έκθεσής τους σε έντονη ψύξη, που παράγεται από ειδική συσκευή. Είναι εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη. Τα πρώτα μόνο λεπτά ο ασθενής αισθάνεται ένα έντονο αίσθημα τραβήγματος λόγω της αρνητικής πίεσης του μηχανήματος, η οποία σταματά τελείως στη συνέχεια της θεραπείας.

Για μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να παρουσιαστεί μειωμένη αισθητικότητα στην περιοχή ή λίγες μελανιές, που υποχωρούν μετά 3 ή 4 ημέρες. Αρκούν 1 έως 2 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα φαίνονται στον μήνα και ολοκληρώνονται σε 3 μήνες. Η συσκευή θα πρέπει να είναι εγκεκριμένη από τον αντίστοιχο οργανισμό με τον Ε.Ο.Φ. της χώρας στην οποία κατασκευάζεται.

 

  • LIPOMESOTHERAPY. Έγχυση ειδικής ουσίας εγκεκριμένης από το F.D.A. (αντίστοιχος οργανισμός με τον Ε.Ο.Φ. στις ΗΠΑ). Απευθύνεται σε άτομα με εντονότερο πρόβλημα. Λίπος κοιλιάς, έντονα «ψωμάκια». Γίνεται με ειδική «τρισδιάστατη» τεχνική από τον γιατρό. Το λίπος καταστρέφεται επιφανειακά και σε βάθος και μπορεί να έχουμε απώλεια μέχρι και 10 πόντων.

Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό και έτσι δεν δημιουργείται χαλάρωση. Αντίθετα λόγω μικροτραυματισμού των ιστών κατά την διάρκεια της θεραπείας παράγεται κολλαγόνο και προκαλείται σύσφιξη της επιδερμίδας.

Απαιτούνται 3 συνεδρίες κάθε 2 μήνες. Ελάττωση πόντων φαίνεται από την πρώτη θεραπεία. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, ανάλογα με αυτά της κλασσικής λιποαναρρόφησης και διαρκούν μόνιμα.

 

  • CARBOXYTHERAPY. Είναι παλιότερη θεραπεία με νέα μηχανήματα που θερμαίνουν το αέριο και καθορίζουν τον ρυθμό ροής του στους ιστούς, καθιστώντας την εύχρηστη και άνετη για τον ασθενή. Διοχετεύεται υποδόρια αέριο CO2 το οποίο σπάει τις μεμβράνες των λιποκυττάρων. Ταυτόχρονα αυξάνεται η αιματική ροή και βελτιώνεται θεαματικά η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση.

 

*Όλες οι μέθοδοι μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, ή με Cavitation, ραδιοσυχνότητες ή endermologie που είναι ειδικό βαθύ λεμφικό μασάζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View