Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Σταυρούλα Νικολάου υπογράφει επιστολές ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας παρότι είναι απλό μέλος

Η Σταυρούλα Νικολάου υπογράφει επιστολές...

Την Πέμπτη 18/1, η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για τον ορισμό προσωρινής Διοίκησης

Σε τουλάχιστον δύο κείμενα – επιστολές που εστάλησαν από το Εργατουπαλληλικό Κέντρο της Πάτρας (η πιο πρόσφατη επιστολή αφορούσε συλλυπητήρια για την απώλεια του εκδότη της εφημερίδας Η Γνώμη, Χρήστου Χριστόπουλου) στο τέλος υπάρχει η υπογραφή της Σταυρούλας Παναγοπούλου-Νικολάου ως προέδρου.

Το γεγονός αυτό προξένησε εντύπωση και ερωτηματικά καθώς ως γνωστό οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο έχουν αναβληθεί και έχει οριστεί με απόφαση δικαστηρίου προσωρινή διοίκηση όπου η κυρία Νικολάου είναι απλό μέλος.

Με την κίνηση της αυτή να στέλνει επιστολές υπογράφοντας ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας η κυρία Νικολάου αφήνει να εννοηθεί ότι δεν αναγνωρίζει την προσωρινή διοίκηση εκτός κι αν πρόκειται για κάποιο λάθος.

Όπως θυμόμαστε, το κλίμα που είχε δημιουργηθεί δεν ήταν καθόλου καλό, με έντονες προστριβές και αντιπαραθέσεις ανάμεσα στην απερχόμενη πρόεδρο και διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και το ΠΑΜΕ. Τέλος την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για τον ορισμό προσωρινής Διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας και η σχετική απόφαση αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για την προκήρυξη και διεξαγωγή των εκλογών στον φορέα αυτό.

Να σημειωθεί τέλος ότι η προσωρινή διοίκηση που έχει οριστεί από το δικαστήριο έως την τελική εκδίκαση, ασκεί καθήκοντα προώθησης μόνο διαχειριστικών και λειτουργικών ζητημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις