Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ζινεντίν Ζιντάν: "Δεν μπορώ να φανταστώ τη Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο"

Ζινεντίν Ζιντάν: "Δεν μπορώ να φαντ...

Tόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου

Αδιανόητη χαρακτήρισε ο Ζινεντίν Ζιντάν πιθανή αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ, παίρνοντας θέση στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τα οποία θέλουν τον Πορτογάλο να βρίσκεται κοντά στην «πόρτα εξόδου» από τη Μαδρίτη.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη Ρεάλ χωρίς τον Κριστιάνο, είναι η ομάδα του και αυτή στην οποία πρέπει να βρίσκεται» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (18/1) αγώνα κυπέλλου με τη Λεγανές. «Ολοι ξέρουμε τι συζητιέται εκτός συλλόγου, αλλά (σ.σ. ο Ρονάλντο) πρέπει να σκέφτεται μόνο το παιχνίδι του, όπως πάντα. Θέλω να μιλήσω μόνο για τις εμφανίσεις του.

Ο Κριστιάνο είναι αρκετά μεγάλος για να συζητά μόνος του με το σύλλογο. Εγώ μιλάω μαζί του μόνο για ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο» συμπλήρωσε ο Ζιντάν.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος σταρ ζητά νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, ώστε να φτάσει στα επίπεδα των απολαβών του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν και του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν μοιάζει διατεθειμένος να δώσει αύξηση στον 33χρονο επιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται με τους πρωταθλητές Ευρώπης ως το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όχι στην Λεπέν από Ζινεντίν Ζιντάν

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports