Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σύλλογος Αλισσαίων επαναφέρει το θέμα της κακής οδοποιίας σε πολλούς δρόμους της περιοχής -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Σύλλογος Αλισσαίων επαναφέρει το θέμα ...

Με επιστολή του στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας

Σε επιστολή του προς τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» επανέρχεται στο θέμα της κακής οδοποιίας σε πολλούς δρόμους της περιοχής του Αλισσού σε αγροτικούς δρόμους καθώς και στο ξεβούλωμα χαντακιών και φρεατίων σε αρκετά σημεία και ιδιαίτερα από το Καμίνι πρώην Μούγιου και προς την θάλασσα.

Η συγκεκριμένη επιστολή κοινοποιήθηκε και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο έργων και στους Προέδρους των ΤΔ  Άνω και Κάτω Αλισσού.

Όπως συνεχίζει η επιστολή που υπογράφουν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων Δημήτριος Μπαρμπούνης και η γραμματέας Αργυρή Κοτσίρη, «παρά τα καλέσματα των προέδρων των χωριών μας Άνω και Κάτω Αλισσού, λίγα πράγματα έγιναν. Τα χαλίκια, μεγάλο μέρος τους παραμένει συγκεντρωμένο και δυστυχώς αρκετά αυλάκια είναι βουλωμένα και πλημμυρίζουν περιουσίες συχωριανών μας καθώς και σε συνάρτηση με τους κακούς αγροτικούς δρόμους, όπως Σαρδίνη όπισθεν Παναγίτσας, Μαλιαγκού, πίσω από το μαντρόνι,  θέση Αλισσοράχη  καθώς και η παραλία, ιδιαίτερα του Άνω Αλισσού, όπου μένουν κάτοικοι μόνιμοι και παρότι υποσχέθηκε η δημοτική αρχή για το φτιάξιμο δρόμων, άνοιγμα χαντακιών και δεν μιλάμε για άσφαλτο δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα.

Στις  εορτές των Χριστουγέννων συχωριανοί μας με τις βροχές, έντονες βέβαια, έπαθαν ζημιές στα φυτώρια τους γιατί πλημμύρησαν τα αυλάκια και μπήκε το νερό στις περιουσίες τους. Αυτά ο σύλλογος μας καθώς και οι πρόεδροι των χωριών τα έχουν πει πολλές φορές, αλλά τελικά μέχρι σήμερα έγιναν λίγα πράγματα και ημίμετρα. Μέχρι και το καθάρισμα του ρέματος Μαλλιαγκούς, που όντως είχε παρά πολλά χρόνια να καθαριστεί.  Παρόλα αυτά πάλι δημιουργήθηκε πρόβλημα  και νερά βγήκαν στους δρόμους και αυλές  πλημμύρησαν.

Πιστεύουμε κύριε δήμαρχε ότι κατανοείτε όλα αυτά και θα δώσετε τις εντολές στους αρμόδιους αντιδημάρχους, ώστε έστω και αργά,  ανά διαμέρισμα, σε συνεργασία με τους προέδρους, να λυθούν αυτά τα θέματα μην περιμένουμε τον επόμενο χειμώνα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις