Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα μαρτυρία αυτόπτη για την υπόθεση της 44χρονης: Την είδα μαζί με δυο άνδρες

Νέα μαρτυρία αυτόπτη για την υπόθεση της...

Ο ψαράς υποστηρίζει ότι την είδε με δυο άνδρες στην παραλία την ημέρα που εξαφανίστηκε

Μια νέα μαρτυρία, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Tatiana Live». Ένας ψαράς μίλησε στην εκπομπή και δήλωσε ότι είδε την άτυχη μητέρα ανήμερα των Θεοφανείων σε μια σχετικά απομακρυσμένη παραλία, την παραλία του Λούρου στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Ο ψαράς ο οποίος μένει στην περιοχή καθώς ανήκει σε έναν συνεταιρισμό αλιέων, περιέγραψε τα γεγονότα όπως τα έζησε την ημέρα της εξαφάνισης της Ειρήνης:

«Το είδα το χρυσαφί αυτοκίνητο. Σταμάτησε μπροστά μου στα 10 μέτρα το χρυσό αυτοκίνητο. Κατέβηκε μια ωραία, ψηλή μελαχρινή κοπέλα και έφυγε προς τη θάλασσα. Μπροστά ήταν δυο άνδρες και πίσω καθόταν η κοπέλα αυτή. Δεν τους είχα ξαναδεί ποτέ σε αυτή την περιοχή. Μου φάνηκε περίεργο και απορούσαμε και το συζητάγαμε μαζί με τον φιλαράκο μου, πώς αυτό το αυτοκίνητο ήρθε εδώ σε τέτοια κατάσταση που είναι ο δρόμος με τόσα πολλά νερά.  Η κοπέλα πήγε μόνη της στην παραλία.

Τα δυο άτομα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο προχωρήσανε. Μετά από 50 μέτρα,  κατεβήκανε κάτω και παρατηρούσαν τον χώρο. Μετά γυρίσανε, φωνάξανε την κοπελιά που ερχόταν από την θάλασσα και έμοιαζε φοβισμένη. Με κοίταγε στα μάτια. Απορήσαμε πάρα πολύ, πώς το τόσο μικρό αυτοκίνητο κατάφερε και πέρασε τα νερά.

Η κοπέλα με κοίταγε μες τα μάτια λες και κάτι ήθελε να μου πει. Τη φωνάξανε και της μιλήσανε άσχημα. Τη φωνάξανε για να έρθει γιατί ερχόταν σιγά σιγά και της είπαν "έλα τέλειωνε".

Μπήκανε μέσα και φύγανε. Το αυτοκίνητο το οδηγούσε ένας άνδρας με μακριά μαλλιά. Τον άλλον δεν μπορούσα να τον δω καλά. Αυτός με τα μακριά μαλλιά δεν τα είχε πιασμένα».

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις