Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο νοσοκομείο οδηγός που τραυματίστηκε σε τροχαίο- Την απεγκλώβισαν Πυροσβέστες- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στο νοσοκομείο οδηγός που τραυματ...

Το συμβάν σημειώθηκε Παναχαϊκού και Σμύρνης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τη σύγκρουση των δύο ΙΧ οχημάτων στις 17.20 το απόγευμα της Τετάρτης 17/1/2018, στη συμβολή των οδών Παναχαϊκού και Σμύρνης, μετά από παραβίαση του στοπ, η γυναίκα οδηγός του ενός οχήματος, ετών 71, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής την απεγκλώβισαν από το όχημα μάρκας Peugeot 106, με πρόχειρα μέσα και την μετέφεραν στο φορείο του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που εκλήθη στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

Επίσης στη συνέχεια οι πυροσβέστες έκαναν και πλύση του οδοστρώματος. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα οχήματα ενώ στο ένα όχημα βγήκε και ατμός από το σπασμένο ψυγείο του.

Στο σημείο του συμβάντος ήρθε και η Ελληνική Αστυνομία και διενεργείται έρευνα για τα ακριβή αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

Η ηλικιωμένη τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σύγκρουση οχημάτων στη συμβολή των οδών Παναχαϊκού και Σμύρνης στην Πάτρα, σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης. Από τη σύγκρουση προκλήθηκε φωτιά σε ένα από τα οχήματα.

Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική και αντιμετώπισε το συμβάν. Τόσο από τη σύγκρουση, όσο και από τη φωτιά, σημειώθηκαν υλικές ζημιές στα οχήματα.

Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανακριτικό της Τροχαίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις