Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θανάσης Νταβλούρος: Θα τιμούμε και θα θυμόμαστε τον Χρήστο Χριστόπουλο

Θανάσης Νταβλούρος:  Θα τιμούμε και θα θ...

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ αποχαιρέτισε τον εκδότη της «Γνώμης»

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Νταβλούρος αποχαιρέτισε τον εκδότη της «Γνώμης», Χρήστο Χρισόπουλο, που έφυγε χθες από τη ζωή. Αναλυτικά η συλλυπητήρια δήλωσή του:

«Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τον ευπατρίδη, ιδρυτή και εκδότη της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» Χρήστο Χριστόπουλο. Το ήθος, η συνέπεια, η αγωνιστικότητα, η διορατικότητα, το ανήσυχο και δημιουργικό του πνεύμα, η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο και η ευπρέπεια, ήταν λίγα μόνο από  τα στοιχεία που συνέθεταν την ισχυρή προσωπικότητα του.

Στον ανηφορικό δρόμο των ΜΜΕ πορεύτηκε με τις δικές του μόνο δυνάμεις, ενώ πέτυχε με τον πάθος που τον διέκρινε να καταστήσει το «δημιούργημα» του αναγκαίο τροφοδότη και καθημερινό επισκέπτη έγκυρης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, κάθε συμπολίτη μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας του.

Έδωσε διαχρονικά τη μάχη για δημοκρατία και πλουραλισμό, χωρίς να διστάσει  ποτέ να βρεθεί απέναντι από κάθε μορφή τυραννίας. Όλοι εμείς, που μας τίμησε με τη φιλία του, τις συμβουλές του και την προσφορά του στον κοινωνικό και πολιτικό στίβο, θα τον τιμούμε και θα τον θυμόμαστε με σεβασμό, αγάπη και νοσταλγία.

Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στη σύζυγο, τα παιδιά και τα αδέλφια του, καθώς και στην οικογένεια της «Γνώμης», η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει το έργο του με γνώμονα τις παρακαταθήκες του, υπ’ ευθύνη του άξιου συνεχιστή και διαδόχου του».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: "Έφυγε" ο εκδότης της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ Χρήστος Χριστόπουλος- Την Πέμπτη η κηδεία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις