Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Kαμπάνα" 8 ετών από το ΜΟΔ Πύργου σε Μαροκινό, για απόπειρα βιασμού κοπέλας στην Πάτρα

"Kαμπάνα" 8 ετών από το ΜΟΔ Πύ...

Τη γνώρισε στα ΚΤΕΛ στην Πάτρας

Ένοχος με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού μιας κοπέλας από το Ιράκ κρίθηκε χθες από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου ένας Μαροκινός ηλικίας 37 ετών. Ο 37χρονος κατηγορούνταν ότι το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου του 2016 επιχείρησε να έρθει σε συνουσία με μια Ιρακινή κοπέλα παρά τη θέλησή της σε οικοδομή στο κέντρο της Πάτρας, αλλά ο βιασμός απετράπη επειδή οι φωνές της κοπέλας έγιναν αντιληπτές από γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Μαροκινός γνώρισε την κοπέλα στο ΚΤΕΛ της Πάτρας, η οποία αναζητούσε προσωρινή στέγη μέχρι να βρει τρόπο να φύγει για Γερμανία, καθώς δεν είχε μαζί της νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο 37χρονος, ο οποίος επίσης ήταν άστεγος, πρότεινε στην ανυποψίαστη κοπέλα να περάσουν τη νύχτα μαζί σε ένα γιαπί στο κέντρο της Πάτρας, όπου διανυκτέρευε ο ίδιος προσωρινά.

Έτσι, οι δυο τους μετέβησαν στο γιαπί και εκεί ο 37χρονος, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, πλησίασε την Ιρακινή και άρχισε να τη φιλά. Επειδή όμως δεν φάνηκε να υπάρχει συναίνεση από την πλευρά της κοπέλας, ο Μαροκινός άρχισε να τη γρονθοκοπά στο πρόσωπο, στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος και τη προσπάθησε να τη γδύσει για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της. Η κοπέλα πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια και στάθηκε τυχερή, διότι κάποιος περίοικος αντιλήφθηκε τις φωνές της και μετέβη στην οικοδομή, βλέποντας τον θύτη και το θύμα να βγαίνουν από την οικοδομή. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Εις βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού. Ο ίδιος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν επιχείρησε να τη βιάσει και ότι η κοπέλα τρομοκρατήθηκε επειδή ο ίδιος είχε πιει. Ωστόσο, σύμφωνα με τον μάρτυρα και την ιατροδικαστική εξέταση, ο Μαροκινός είχε ασκήσει σωματική βία για να συνουσιαστεί μαζί της.

Η απόφαση της οκτάχρονης κάθειρξης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα ως την έφεση,  ελήφθη κατά πλειοψηφία,  καθώς από μία ένορκο προτάθηκε η δωδεκαετής κάθειρξη.

 

πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις