Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σύλλογος του ΚΕΤΧ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του-ΦΩΤΟ

Ο Σύλλογος του ΚΕΤΧ έκοψε την Πρωτοχρονι...

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2018, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΑΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαΐας στο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Πατρών (Λ.Α.Φ.Π.) μέσα στο στρατόπεδο του Κ.Ε.ΤΧ., σε κοινή τελετή με την κοπή της αντίστοιχης πίτας της διοίκησης του Κ.Ε.ΤΧ. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν το μόνιμο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του Κ.Ε.ΤΧ., της 76 Μονάδας Επιστράτευσης (Μ.Ε.) του Ρηγανόκαμπου, της Στρατολογικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας (Σ.Υ.Δ.Ε.) και της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Πατρών.

Την τελετή ευλόγησε ο στρατιωτικός ιερέας, ενώ στους παρευρισκόμενους απηύθυναν χαιρετισμό ο ταξίαρχος του ΚΕΤΧ Σπυρίδων Ζώης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τρύφωνας Κούκος, οι οποίοι και ευχαρίστησαν όλο το προσωπικό για την προσπάθεια, τη σκληρή δουλειά του και την υπομονή που δείχνει στις δυσκολίες της εργασίας του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τρύφωνας Κούκος, αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και μια καλύτερη χρονιά για το 2018, τόνισε ότι θα πρέπει όλο το προσωπικό να βρίσκεται δίπλα στο Σύλλογο και να τον στηρίζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις