Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το ευχαριστώ του Απόλλωνα σε όσους παρέστησαν στην κοπή της πίτας του-ΦΩΤΟ

Το ευχαριστώ του Απόλλωνα σε όσους παρέσ...

Με ιδιαίτερη αναφορά στους αθλητικούς παράγοντες

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του αθλητικού κόσμου που παρέστησαν στην πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Αναλυτικά:

«Κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στους αθλητικούς παράγοντες γιατί αισθανόμαστε ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας και κατ’ επέκταση ο αθλητισμός, οι ομοσπονδίες, οι ενώσεις, οι σύλλογοι και τα σωματεία αποτελούν τα κομμάτια εκείνα που προάγουν την συνεργασία και ενισχύουν την κοινωνική συνοχή.

Μαζί μας βρέθηκαν –μεταξύ άλλων– και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους, οι: Τάκης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης), Δημήτρης Ρόζης (Ταμίας ΕΣΚΑΗ), Τάκης Αντωνόπουλος (Α’ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης), Θεόδωρος Κανελλόπουλος (Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου), Κώστας Μπούσιας ( Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας), Νίκος Κωστής (Πρόεδρος Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης ΕΣΚΑΗ) κ.ά.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους όλων των συλλόγων και σωματείων από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή που έλαβαν μέρος στην ετήσια γιορτή του Απόλλωνα Πάτρας, και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Σύλλογός μας θα είναι αρωγός σε κάθε θετική πρωτοβουλία που θα αναλάβουν για την αναβάθμιση του αθλητισμού.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Απόλλων Carna Ευαγγελία Λάππα-Νιάρου και την υπεύθυνη των γραφείων του Συλλόγου, Βασιλική Μπουντοπούλου, για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η συνεργασία τους ήταν υποδειγματική και εργάστηκαν οργανωμένα και σκληρά και για να πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Σας ευχαριστούμε!».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Πάτρα ο υφ. Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Απόλλωνα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports